Ljubitelji interijera imaju novu omiljenu dekoraciju, a jednako je raskošna

 

interijeri_dekoracije_uređenje-interijera_trendovi_dekoriranje_palmini-listovi_journal

Osušena pampas trava raskošnih listova posljednjih godina postala je omiljenim dekorativnim elementom u svijetu ljubitelja interijera, a sada je dobila idealnu zamjenu

 

Pogledom na fotografije pažljivo uređenih interijere na društvenim mrežama, posljednjih mjeseci često se može primijetiti detalj palminoga lišća koji prostoru daruje dašak živahnosti.

Osim što je riječ o jeftinom dekorativnom elementu, kako poznati dizajneri interijera ističu, palmino lišće pristaje bilo kakvom dekoru. Osim što predstavlja ideanu zamjenu za pampas travu u interijerima, isto tako je idealna zamjena za sezonsko cvijeće. Uz palmino lišće istaknuto u vazi ne morate se brinuti za njegovo održavanje jer će potrajati tjednima, što ga čini savršenom dekorativnom opcijom.

Baš poput svježih, osušeni palmini listovi izgledaju sofisticirano u prostoru, a dizajneri napominju kako je u vazi dovoljno istaknuti jedan palmin list, što nije slučaj s pampas travom koja do punog efekta u prostoru dolazi u formi aranžmana.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...