Konobarica otkrila tajnu oslikavanja pjene od kave, pratitelji oduševljeni: 'Nisam znao da je tako jednostavno!'

 

kafa_topli-napitak_kofein_zabava_gastro_savjeti_journal

Jeste li ikad naručili kavu i dobili je s crtežom od pjene koji vas je oduševio i za koji ste pomislili da bi ga i sami htjeli znati napraviti? Sada možete jer je jedna konobarica otkrila kako jednostavno 'crtati' po pjeni na kavi, prenosi Vecernji.

 

U kratkom videu koji je podijelila na Tik Toku zaposlenica kafića u Birminghamu otkrila je kako u svega par sekundi u šalici kave napraviti srce ili labuda.

 

Kako smršaviti i do 15 kilograma za 30 dana? Pogledajte odmah! U videu ona stavlja komadić kartona na kojem su strelice koje pokazuju smjer u kojem treba uliti mlijeko s pjenom,a numerirane su od jedan do četiri, a zatim slijedi jedan od smjerova kako bi postigla željeni dizajn. Korisnici TikToka oduševili su se ovim trikom pa je video pregledan više od 15 milijuna puta i ima preko tisuću komentara. 

@thecoffeebarbrum Did you know this before 🤙🏻 #fyp #foryou #coffee #latteart #learnontiktok ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

 - Što? Mislio sam da se ovo radi 2-3 sata, nisam znao da je tako lako! - našalio se jedan korisnik.

 

- Imam osjećaj da bih to mogla napraviti iz prve, ali znam da zapravo nema šanse - napisala je druga korisnica.

 

- Možete napraviti sve kako treba ali ako vam mlijeko nije dobro skuhano na pari, nećete dobiti isti rezultat - upozorio je jedan konobar, a drugi su se složili. 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...