Chris Rock konačno prekinuo šutnju nakon sramotnog šamara na dodjeli Oscara

 

Will-Smith_CHRIS-ROCK_POVRATAK_INSTAGRAM_ŠUTNJA_TURNEJA_MEDIJI_JOURNAL_CELEBRITY

Američki stand-up komičar dugo je bio odustan, nakon skandala kojem je svjedočio cijeli svijet kada ga je udario glumac Will Smith.

 

Chris Rock se vratio na društvene mreže, 45 dana nakon svoje posljednje objave. Posljednju fotografiju komičar je podijelio četiri dana prije dodjele Oscara, gdje ga je uživo ošamario kolega glumac Will Smith, koji se uvrijedio njegovom šalom o alopeciji supruge Jade Pinkett Smith.

 

Chris je na Instagram profilu podijelio promo sliku svoje najnovije turneje, ‘Chris Rock Ego Death World Tour’, i najavio svoje sljedeće nastupe u Parizu, koji će se održati sredinom svibnja.

 

“Tri noći u Parizu”, poručio je obožavateljima ispod objave, pa dodao ispod još jedne objave: ”Ovog ljeta vraćam se u Australiju i Novi Zeland, jedva čekam”.

”Volimo te, Chris!” napisao je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao: “Dugo te nije bilo čovječe, drago mi je da si dobro.”

 

“Svi smo uz tebe Chris”, samo je jedan od komentara ispod fotografije.

 

Simpatični stand-up komičar se još nije u potpunosti izjasnio o skandalu, ali ga je suptilno spominjao tijekom svoje turneje.

 

Tijekom svog posljednjeg stand-up showa našalio se: “U redu sam. Dobro sam, i modrice su se uglavnom smirile.”

 

Početkom travnja tijekom koncerta u Kaliforniji rekao je: “Dobro sam. Imam uskoro nastupe i neću pričati o tome dok ne dobijem plaću.”

Njegova obitelj se za razliku od njega ipak oglasila povodom sramotnog skandala na Oscaru, a njegova majka Rose je posljednja progovorila.

 

“Kad je ošamario Chrisa ,sve nas je ošamario.Zaista me ošamario. Jer kad povrijediš moje dijete, povrijediš mene. Svi su sjedili u publici i pitali se: ‘Što se upravo dogodilo?”’, izjavila je za WIS-TV, lokalnoj informativnoj postaji u Južnoj Karolini.

 

Dodala je da je isprva mislila da je to inscenirani šamar sve dok Will nije počeo vikati na Chrisa i prijetiti mu da ne spominje ime njegove žene.

 

(Gloria.hr)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...