Beauty eliksir u čaši od kojeg ćete zablistati snažnije nego od najskuplje kreme

 

Što točno podrazumijeva put ka lijepoj i zdravoj koži?

 

Iako svoju ulogu svakako igraju i faktor sreće i genetika, za neke stvari znamo da provjereno djeluju. Kvalitetan san, pravilna zaštita kože od izlaganja štetnim sunčevim zrakama, izbjegavanje stresa, izbjegavanje konzumacije duhanskih proizvoda, redovito i temeljito čišćenje te uravnotežena prehrana neki su od glavnih faktora, a budući da zdravlje i ljepota kože dolaze iznutra, upravo će ono što jedete učiniti najveću razliku.

 

Esencijalne masne kiseline poput omega-6 i omega-3 masnih kiselinaposebno su važne jer održavaju kožu zaglađenom, hidratiziranom i mladom. Ove masti mogu se pronaći u avokadu, maslinovom ulju, sjemenkama lana, orašastim plodovima i ribi pa ne čudi što je avokado pronašao svoje mjesto u ovom čudotvornom soku.

 

Ovaj jednostavan hladno prešani sok imena Skin Deep sadrži sve hranjive sastojke koji garantiraju blistavu i zdravu kožu: ukusna mješavina kombinira jabuku i špinat - koji se mogu pohvaliti protuupalnim i antioksidativnim svojstvima u borbi protiv mrlja i starenja kože sa superhidratantnim krastavcem i celerom te već spomenutim avokadom koji je bogat vitaminom E i zdravim mastima koje potiču regulaciju šećera u krvi.

 

Kako napraviti Skin Deep sok:

- 1 jabuka

- šaka špinata

- 1/3 krastavca

- 1 stabljika celera

 

Sve što je potrebno je da sastojke ubacite u sokovnik za hladno prešanje, iscijedite sok i uživate u njemu svakog dan et voila - vaša će koža zablistati snažnije nego od najfinije kreme!

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO