Balerinke koje izdužuju noge postoje, a stižu s ovim efektnim detaljem

 

moda_obuća_cipele_balerinke_slingback_journal

Iako je riječ o udobnom i nekompliciranom tipu obuće, balerinke i dalje slove za one koje uzrokuju loše držanje, ravna stopala i efekt kratkih nogu, no zahvaljujući pojedinim detaljima ovaj modni klasik može biti itekako laskav

 

Brojni brendovi na čelu s pristupačnim high street trgovinama ove sezone potrudili su se ponuditi pregršt verzija balerinki koji upravo ovoga proljeća predstavljaju ključni model na modnoj sceni.

 

Elegantnije od tenisica, udobnije od visokih potpetica i gracioznije od mokasinki, balerinke su se pokazale idealnim odabirom u svim prilikama, no svi modeli ne mogu se pohvaliti laskavim efektom kao što je slučaj s pojedinim modelima obuće.

 

Osim verzija s kapicom u kontrastnoj boji, najlaskavijim modelom balerinki smatraju se verzije s otvorenom petom i detaljem remenčića po uzoru na slingback cipele, a upravo takvima danas vrve police trgovina.

 

Ovaj tip balerinki posebno laska figuri, a bez žrtvovanja udobnosti stvorit će efekt vizualno dužih nogu. Osim navedenog, većina verzija takozvanih slingback balerinki krasi statement izgled zahvaljujući efektnim detaljima i materijalima što ih čini idealnim odabirom kada poželite podići osmišljeni stajling na novu razinu.

 

Modeli presvučeni cirkonima ili verzije sa sjajnim kopčama i upečatljivih boja sada se ističu i predstavljaju idealan odabir u svečanim prilikama, ali i dnevnim uz pravilno stiliziranje.

(tportal)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO