Veliki uspjeh bh. glumca: Miraj Grbić u filmu s Bradom Pittom i Sandrom Bullock

 

kultura_film_zabava_brad-pitt_sandra-bulock_miraj-grbić_sarajevo_bosna_holivud_los-anđeles_fast-and-furious

Miraj Grbić vjerovatno živi najljepše mjesece svog života. U oktobru su njegova supruga Marija Omaljev-Grbić i on dobili kćerku, a osim toga, Sarajlija s adresom u Los Anđelesu u Holivudu snima dva filma.

 

Nakon što je prošle godine glumio u filmovima „Fast and Furious 9“ i „The Accursed“, Miraj Grbić će se u 2022. godini pojaviti u jednom od najiščekivanijih filmova godine – „Bullet Train“.

 

Premijera filma najavljena je za 15. juli 2022. godine, a glavne uloge tumače Bred Pit (Brad Pitt) i Sandra Bulok (Bullock), a pojavljuju se i zvijezde Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson), Zazi Bic (Zazie Beetz), Majkl Šenon (Michael Shannon) i drugi.

 

„Bullet Train“ prati petero ubica koji se nađu u brzom vozu i otkrivaju da sve njihove misije imaju nešto zajedničko.

 

Režirao ga je Dejvid Lič (David Leitch), koji potpisuje i „ Deadpool 2“ te „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“.

 

Film je zasnovan na romanu “Buba Marija” japanskog pisca Kotara Isake, a za ekran ga je adaptirao Zak Olkevič (Olkewicz).

 

Dok se čeka da ovaj film ugleda svjetlost dana, Miraj snima triler „Dyad“, u kojem ulogu ima i Bosanka Dajana Gudić. On glumi Niku, a ona Sofiju (Sofia).

 

Reditelj je Patrik Flaerti (Patrick Flaherty), a još nisu poznate informacije o tome dokad traje snimanje i kad će biti premijera.

(Avaz)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...