U JYSK je stigla nova kolekcija ''Nordic Mood'' inspirirana ženstvenim detaljima

 

Nordic-Mood_uređenje-doma_interijeri_JYSK

Zabava je u ženstvenim bojama i ona je prisutna kroz nekoliko elemenata ove kolekcije, poput vaze od ručno puhanog stakla čije se pastelne boje međusobno isprepliću što svaki primjerak čini jedinstvenim. Buketu šarenog umjetnog cvijeća, komodi zanimljivog i pomalo retro dizajna, keramičkom svijećnjaku.

“U ovoj Nordic Mood kolekciji naglasili smo boje, a posebno pastelne i crvene nijanse, koje daju kolekciji ženstveni izraz. Boje unose radost u naš dom, što je potrebno nakon dugog i mračnog zimskog razdoblja, u kojem je neizvjesnost obilježila živote mnogih ljudi”, kaže Tina Nymann, Voditeljica kategorije Kućanstva u JYSKu.

Ženstveni dodir također je vidljiv i u mekanim tekstilima. Jastuci podsjećaju na šareno proljeće uz zanimljivu teksturu s resama a izričaj poziva da eksperimentirate s bojama, prenosi Miss.

JAKE BOJE JEDNOSTAVNIH PROIZVODA

Iako kolekciju karakteriziraju jake boje, fokus je i dalje na klasičnom skandinavskom izričaju koji je postignut minimalističkim izričajem.

“Kolekciju karakterizira šarolik, ali istodobno jednostavan izričaj. Primjerice, naša orhideja je inspirirana jakim bojama i spokojem japanskog vrta. Cvijet je najljepši kada stoji sam sa svojom jednostavnosti. ”, kaže Tina Nymann.

Nova kolekcija Nordic Mood u prodaji je u svim JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO