Trening koji čini čuda za oblikovanje tijela

 

piloksing_holivud_trening_vježbanje_oblikovanje-tijela

Bez obzira na to da li ste već odabrali sport pomoću kog održavate kondiciju ili ste još u potrazi za treningom koji će vam apsolutno odgovarati, probajte piloksing, koncept vježbi koji je posebno omiljen holivudskim zvijezdama.

 

Riječ je o pilatesu kombinovanim sa boksom, tako da nećete samo istezati i oblikovati mišiće, već ćete i ubrzati metabolizam, istopiti masne naslage i postati snažniji.

 

Ukoliko istrajete sat vremena u piloksingu, potrošićete 800 kalorija, a već poslije petog treninga moći ćete da obučete pantalone za broj manje. Ovo bi svakako trebalo da bude podsticaj ukoliko ste tokom zime bili malo ili nimalo aktivni i dobili "jastučiće" na nadlakticama, stomaku, zadnjici, kukovima i butinama.

 

Trening piloksinga počinje vježbama iz pilatesa, a nastavlja se nizom udaraca i drugih reskih pokreta koji su karakteristični za boks.

 

Benefiti ovakvog vježbanja su istezanje, preznojavanje i izbacivanje toksina iz tijela, kao i oblikovanje svih grupa mišića. Da biste ubrzali proces mršavljenja, poslužite se sljedećim trikom: pet minuta radite pilates vježbe, pet minuta izvodite energične bokserske pokrete, pa pet minuta istežite tijelo kao da plešete, i tako u krug do punog sata.

 

Naravno, najbolje je da piloksing radite uz sertifikovanog trenera kako biste izbegli bilo kakvu vrstu povrede.

 

Piloksing možete da vježbate u sportskom centru, u svom domu, ali i napolju. Ubacite piloksing u svoj dnevni raspored i primijetićete kako ne samo da iz dana u dan bolje izgledate, već i bistrije mislite i imate više energije.

(Nezavisne)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO