SNIMKA NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Zelenskog pitali kad je zadnji put vidio suprugu i djecu, imao je suze u očima

 

Kad je Volodimir Zelenski zadnji put vidio obitelj, zanimalo je novinare, a on je jedva sakrio emocije dok im je odgovarao.

Volodimir-Zelenski_ukrajina_porodica_rat_ljubav_story

Posljednjih dana na društvenim mrežama dijeli se snimka Volodimira Zelenskog, ukrajinskog predsjednika, i njegove supruge Olene Zelenske nastala samo deset dana prije početka ruske invazije.

 

Na snimci se vidi kako su njih dvoje dobro raspoloženi i nasmijani, a povodom Valentinova, Zelenski je supruzi poklonio buket svijeća i nježno je ljubio u obraz.

 

Nedavno se počela dijeliti još jedna snimka, nastala u jeku invazije, a radi se o njegovom razgovoru s novinarima gdje je otkrio da nema vremena ni za što osim da radi i spava.

 

Da je Zelenski na rubu snaga na snimci se dobro vidi, a na pitanje viđa li suprugu i djecu jedva je sakrio emocije.

'Ne, ne mogu ih vidjeti', rekao je.

 

'Kad ste ih zadnji put vidjeli?', uslijedilo je pitanje.

 

'Prije ovog rata', odgovorio je Zelenski, a oči su mu zasuzile iako se pokušao nasmiješiti.

 

Nekoliko sekundi nakon toga, ispravio se.

 

'Ne, ne prije rata, prije tri dana, usred rata', rekao je.

 

Sa suprugom Olenom, koju je upoznao tijekom studiranja, Zelenski ima dvoje djece: 17-godišnju Aleksandru i 9-godišnjeg Kirila.

 

Njegova se obitelj nalazi u Ukrajini, ali iz sigurnosnih razloga njihova točna lokacija nije poznata.

'Neprijatelj je mene odredio kao metu broj jedan, a moju obitelj kao metu broj dva', poručio je prije nekoliko dana Zelenski.

 

Nedavno su ga predstavnici medija upitali boji li se umrijeti, a on je odgovorio:

 

'Ja sam kao i svi ostali ljudsko biće, svi želimo živjeti. Ako se osoba ne boji za svoj život ili živote svoje djece, onda s tom osobom nešto nije u redu', rekao je, ali i dodao da on, kao predsjednik države, 'nema pravo' bojati se.

 

Njegova supruga, Olena Zelenska na svom Instagram profilu posljednjih dana redovito objavljuje potresne snimke iz napadnute Ukrajine koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Otkako je započeo rat u Ukrajini, prva dama koristi društvene mreže kako bi ohrabrila svoj narod. 'I danas neću paničariti i plakati. Bit ću smirena i samouvjerena. Moja djeca me gledaju. Bit ću pored njih. I pored mog muža. I s tobom. Volim te! Volim Ukrajinu!', napisala je na Instagramu.

(story.hr)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...