Jedna od novih serija kojom biste mogli postati opsjednuti

 

hbo-max_minx_serija_streaming-servis_telemach_eon_zabava_journal

Sutra i službeno jedna od najpopularnijih streaming platformi u svijetu, HBO Max, stiže u Hrvatsku i BiH. Iako još ne znamo kojom će dinamikom novi naslovi pristizati, ovih nam je dana za oko zapeo trailer za novu seriju koja bi u narednim tjednima trebala stići upravo na nama novi streaming servis.

 

Serija Minx na rasporedu je, za američku inačicu HBO Maxa, upravo u ožujku, a prvi plakat i trailer nove serije izgledao nam je jednostavno pregenijalno da vam o njima ne pišemo. Upečatljivi glumci, estetika i intrigantna priča bit će, vjerujemo, dovoljno da i vas zahvati doza hypea prije nego što prva epizoda serije Minx stigne na streaming platformu, a što nam sve donosi otkrijte u nastavku!

 

SERIJA MINX DO KOJE ODBROJAVAMO

U seriji igraju Ophelia Lovibond i Jake Johnson u glavnim ulogama, kao i Idara Victor, Jessic Lowe, Michael Angarano, Lennon Parham i Oscar Montoya, a radnja prati mladu Joyce (Ophelia Lovibond), ambicioznu feministkinju i aktivistiknju u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća koja ima ideju od koje ne želi odustati i pregršt razloga zašto je valjana: želi pokrenuti feministički magazin u Kaliforniji. Međutim, kako trailer prikazuje, isprva je odbija niz potencijalnih izdavača prije nego što upozna neobičnog Douga Renettija (Jake Johnson), distributera erotskog sadržaja koji vidi potencijal u Joyceinoj viziji, ali želi joj dodati specifičan ‘spin’, prenosi Journal.

Njih dvoje udružuju snage kako bi ‘prodali Joyceinu feminističku retoriku u sedamdesetima ispunjenim kulturološkim previranjima i odlučuju zaokrenuti cijelu priču te feministički magazin – pretvoriti u pravi erotski magazin za žene. Uskoro Joyce nosi epitet porno kraljice Pasadene, ali s novim načinom života ne može se tako lako pomiriti.

 

Serija Minx izlazi 17. ožujka, a malo je reći da jedva čekamo!

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...