Doručak u ovom hotelu s magičnim pogledom na Eiffelov toranj zvuči savršeno!

 

putovanja_odmor_francuska_pariz_eiffelov-toranj_journal

Osim što volimo doručak u hotelu, kad još tome dodate i ovaj jedinstveni pogled koji gleda direktno na Eiffelov toranj u luksuznom uređenju hotelske sobe znate da će posjeta ovom hotelu biti posebna turistička uspomena.

 

Uz ovakav pogled možete makar na dan živjeti taj pariški lifestyle, a uz to hotel Le Metropolitan Paris oduševiti će vas izgledom interijera, ponudom, ali i lokacijom. Više u nastavku donosi Bonjour.

 

La Metropolitan Paris hotel s magičnim pogledom na Eiffelov toranj

 

Le Metropolitan Paris smješten je u luksuznom 16. pariškom okrugu, s izravnim pogledom na Eiffelov toranj i na pješačkoj udaljenosti od Champs Elysées. Potpuno renoviran od strane poznatog dizajnera Françoisa Champsaura, ovaj suvremeni i ugodan boutique hotel nudi elegantne sobe i apartmane. Sve su opremljene modernim vlastitim kupaonicama i besplatnim bežičnim pristupom internetu, a gosti mogu besplatno uživati ​​u bazenu.

 

Osim restorana koji poslužuje inovativna jela, imate i salon za masažu, a razveseliti će vas i da je hotel smješten na pješačkoj udaljenosti od stanica metroa Trocadéro i Rue de la Pompe. Za više fotografija, prelistajte dalje, a više informacija o rezervaciji otkrijte na ovom linku.

***

Naslovna fotografija: @ananewyork

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO