Ovoga proljeća poželjet ćete isprobati ove zaigrane šarene manikure

 

proljeće_ljepota_nokti_manikura_jarke-boje_osvježenje

Beauty trendovi svake sezone se virtuozno upleću i u svijet manikure, a s dolaskom proljeća raduju nas jarke i nježno pastelne nijanse laka za nokte. Topli tonovi donose pravo osvježenje nakon zagasite zimske palete boja i jedva čekamo isprobati sve nove ovosezonske trendove!

 

Zaigrane šarene manikure koje nerijetko ne prate prirodni rub nokta smjelo redefiniraju klasični French. U proljetno ruho odjenula se i negative space tehnika uređivanja noktiju, koja kolorit u linijama i valovitim šarama kombinira s floralnim motivima, prenosi Bonjour.

Zanimljiva manikura je detalj koji, baš poput upečatljivog asesoara, donosi onaj poseban pečat svakom outfitu. Poigravanjem color block metodom na noktima dobiti ćete isti rezultat kao i u modi, a to je odvažno pomicanje sa status quo točke. Efekt svemirske prašine sa suptilnim dodatkom zlatne folije, redoviti je izbor dama kod kojih jednostavnost nije dio identiteta.

 

Inspiraciju za najšarmantnije proljetne manikure pronađite u nastavku! 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...