Horoskop za Valentinovo

 

horoskop_astrologija_ljubav_zaljubljeni_sreća_valentinovo_sveti-trifun

S obzirom na sve što se trenutno događa oko nas, možda vam se čini da je proslava Valentinova pala u drugi plan, neovisno o tome jeste li slobodni ili u vezi. Dobre vijesti? Taj dan će donijeti mnoge prilike za strast i istraživanje – samo zavirite u svoj ljubavni horoskop.

 

"Venera i Mars su vladari našeg ljubavnog života, a oba planeta su trenutno u konjukciji (kada dva nebeska tijela imaju približno jednak položaj od Zemlje)", kaže astrologinja Leslie Hale. "Romantične iskre će frcati i to bi moglo biti uzbudljivo za sva osjetila. Ne mogu zamisliti bolji zvjezdani aspekt za Valentinovo."

 

Merkur i Venera su izvan retrograda, a iako je Venera još uvijek u retrosjeni to neće utjecati na romantične planove. Mjesec je u Lavu, znaku koji vlada srcem, što znači da je povoljno vrijeme za ljubav u svim oblicima, a to uključuje i ljubav prema samima sebi. Samo zapamtite: nije važno hoće li ovo Valentinovo biti bolje ili lošije od nekih prijašnjih, ljubav ionako nije ograničena na samo jedan dan!

 

Ovan

Osjećate uzbuđenje? Mjesec je kod Ovna u petoj kući što vas priprema za svašta zabavno i romantično, a Venera i Mars su u Jarcu, što pogoduje zemaljskoj senzualnosti. „Uživajte u danu, kao stvoren je za vas“, kaže Hale.

 

Bik

Bikove očekuje ugodna večer, a najbolja opcija bi mogla biti večernja zabava (to možete zahvaliti Veneri i Marsu u Jarcu što ukazuje na udobno okruženje). „Ove godine Valentinovo možete provesti kod kuće, uživajući u društvu nekog posebnog ili obitelji“, rekla je Hale. "Ušuškajte se i pijuckajte nešto pjenušavo."

 

Blizanci

S obzirom na njihovu sklonost avanturi i vrludanju, Blizanci bi mogli provesti dan skačući s jednog okupljanja na drugo u društvu obitelji i prijatelja. Hale kaže da bi se u igri moglo naći i neko putovanje: „Imate snažnu želju putovati ove godine, barem na drugi kraj grada. Možda se povežete s nekim tko je na udaljenosti koja će vam uljepšati dan.“

 

Rak

Razmišljate o nekom posebnom? Hale kaže da usmjerite tu ljubav na one koji su vam najbliži, neovisno o tome radi li se partneru, simpatiji ili bliskom članu obitelji. Na Valentinovo možda dobijete ili poklonite nešto, samo imajte ovaj savjet na umu: „Nemojte potrošiti previše, ionako je namjera ono što se računa.“

 

Lav

„Ovaj dan je kao stvoren za Lavove, sa svim svojim glamurom i dramom“, tvrdi Hale. To znači da se zvijezde spremaju za nezaboravnu večer, priliku da „vidite i budete viđeni“. Ako ne bude moguć večernji izlazak, Hale savjetuje da provedete vrijeme s bliskim prijateljima i kolegama.

 

Djevica

Puni ste energije, ali ona je podijeljena između žudnje za noćnim provodom s ljubavnikom ili prijateljem i poriva da ostanete kod kuće i posvetite se samo sebi. Hale smatra da će prevladati želja za izlaskom, ali slatki kompromis bi mogao uključivati i malo zasluženog vremena za sebe kasnije tijekom večeri.

 

Vaga

Prijateljstvo je vaš glavni prioritet. Neovisno o tome imate li nekoga posebnog ili ne, Hale kaže da valentinovsko druženje treba uključivati malu grupu najbližih prijatelja. Dva planeta padaju u četvrtu kuću Vaga, usmjerenu na kuću i dom, pa ideja o okupljanju kod kuće zvuči neodoljivo privlačno. „U svakom slučaju, to bi mogla biti noć za pamćenje“, kaže Hale.

 

Škorpion

Hale misli da ćete većinu dana biti zauzeti poslovnim obvezama, ali da i dalje ima prostora za posebnu večer. Slobodni Škorpioni bi mogli izaći u lokalni kafić ili posjetiti wine bar s prijateljima, a oni u vezi bi se trebali pripremiti za neočekivano, u dobrom smislu.

 

Strijelac

Planovi za putovanje bi mogli biti vezani uz ljubavni horoskop. „Strijelci možda nekamo otputuju za Valentinovo ili, ako to ne bude moguće, osjete želju da isplaniraju putovanje za neki drugi datum“, kaže Hale. Putovanje može biti glamurozno, ali to mogu biti i pokloni – moglo bi se dogoditi da prekrasan poklon bude vrhunac dana.

 

Jarac

Opustite se i raspustite! Ovo je posebno važno jer su kod Jarčeva Mars i Venera u prvoj kući, što znači fokus na same sebe. "Teško je zamisliti da Jarac ove godine neće poželjeti učiniti nešto posebno", rekla je Hale. “Do večeri osjetila Jarca će se rasplamsati pa bi mogla uslijediti noć stvorena za ljubav.”

 

Vodenjak

Kao i Vagama, i Vodenjacima će goditi društvo najbližih prijatelja. Osjećat ćete se ugodno u društvu onih uključenih u vaš život na dnevnoj bazi. Vaš zračni znak će uživati u druženju na dogovorenom mjestu, kod kuće, ili kamo god vas odvede intuicija.

 

Ribe

Za ribe će Valentinovo biti divan i topao dan. Hale kaže da ćete vjerojatno imati večernji plan koji uključuje odlazak na mjesto koje već dugo želite posjetiti. Možda je to poseban restoran ili neki drugi uzbudljiv lokal, ali u svakom slučaju, ostavite i malo prostora za moguća iznenađenja.

centarzdravlja.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...