Senidah bez šminke i u minijaturnom kupaćem pokazala kako uživa na egzotičnoj lokaciji

 

senidah_muzika_odmor_egzotična-lokacija

Pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, posljednje dane provodi uživajući na egzotičnoj lokaciji, a pažnju je privukla i fotografijama u minijaturnom kupaćem kostimu usred januara.

 

Senidah ovih dana svoje pratitelje časti prizorima kojima bi trenutno svi željeli prisustvovati.

Dok kod nas vlada zima i veliki minusi, ona uživa u tropskom vremenu, a sunčajući se pokazala je lice bez šminke i zavidnu figuru.

Ispod fotografije poručila je kako je "veoma umorna", ali na drugoj i da je "život bolji ispod palminog drveta".

Dok su joj neki skrenuli pažnju kako je januar, ali i "minus 7 u Sarajevu", drugi su je obasipali komplimentima na račun njenog izgleda.

 

"Žena iz snova", "Kakvo tijelo", "Boginja", "Previše si zgodna", "Tako si zgodna i lijepa bez šminke", "S tobom je uvijek ljeto", pisali su joj.

 

"Gdje su tu mišići? Ja vidim samo kupaći, mladeže i pijesak", napisao je neko kroz šalu spomenuvši pjevačicin hit.

 

Podsjećamo, Senidah je zadnjih mjeseci doživjela razne neprijatnosti. Najprije je neko uoči nastupa u Prnjavoru na nju bacio suzavac, a zatim je dobijala i prijeteće poruke, pa i onu da će "dobiti metak u čelo". Možda se pjevačica upravo zbog toga odlučila počastiti odmorom gdje će razbistriti um na neko vrijeme.  klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...