Princeza otvorila Chanelovu reviju u Parizu jašući konja

 

Chanel_Charlotte-Casiraghi_modna-revija_pariz_chanel

Charlotte Casiraghi, monegaška princeza i unuka legendarne glumice Grace Kelly, otvorila je Chanelovu reviju jašući konja.

 

Revija je predstavljena u Grand Palaisu u Parizu. Charlotte se profesionalno bavi jahanjem više od deset godina.

 

Ova luksuzna modna kompanija odlučila je na ovaj pomalo neobičan način otvoriti reviju jer želi prikazati "osobnost moderne žene".

Iako je Charlotte tek 2020. godine postala ambasadorica Chanela, još od tinejdžerskih godina prati gotovo svaku reviju spomenutog brenda. Pokojni dizajner Karl Lagerfeld je bio prijatelj njene porodice, a naročito njene majke, princeze Caroline od Monaka. On je uvijek bio zadužen za njen izgled tokom svečanih događaja, kao što je npr. Bal ruža.

 

"Volim sport i smiješno je zamisliti da biste mogli nositi Chanelove odjevne komade dok igrate golf ili jašete konja. Ipak, i to smo učinili mogućim. Bilo je uzbudljivo raditi na ovoj reviji", kazao je umjetnik Xavier Veilhan, koji je sarađivao sa Chanelovom dizajnericom Virginie Viard.     klix.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO