Madonin "Frozen" doživio viralni uspjeh zbog remixa producenta Sickick

 

Kanadski producent, pjevač i DJ Lomus Rai Lomaticc Babber (33) poznat je pod umjetničkim imenom Sickick, pripadnik je EDM scene u rodnom Torontu, veoma je posvećen tom muzičkom izrazu, a inspiriše ga i trap/hip-hop.

DRUŠTVENE-MREŽE_FROZEN_HIT_LIFESTYLE_MAGAZIN_MADONNA_MUZIKA_POPULARNO_PRODUCENT_SICKICK_REMIX_PJESMA_TIK-TOK_TORONTO_VIRALNI-USPJEH

Nedavno je na svom TikTok nalogu plasirao dvominutnu verziju poznatog hita Madonne „Frozen“ iz 1998. godine i remiks je vrtoglavo osvojio planetu šireći se brzinom svjetlosti na društvenim mrežama. Madonna nije mogla da sakrije oduševljenje „hipnotičkom“ vizijom pjesme koju je Sickick predstavio internet publici.

Po riječima pomenutog producenta, riječ je o tizeru koji najavljuje kompletan remiks pomenute pjesme. Shodno svom pseudonimu, Sickick je izjavio „očekujte totalno „sick“ verziju”, napominjući da sa Madonnom takođe radi na nekim novim pjesmama.  

ultra.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO