Koji modeli kaputa će obilježiti početak 2022. godine

 

kaput_moda_zima_2022_journal
Hladnije vremenske prilike su se vratile u naše krajeve, ali to ne znači da ne možete pratiti modne trendove za početak 2022. godine. Pogledajte koje vrste kaputa se trenutno najviše nose.
Udobni kaputi u kojim vam neće biti hladno su apsolutni hit. Pored toga, izgledat ćete dobro bez obzira na to s čime ih odlučite kombinovati. Sve je prihvatljivo: od elegantnih košulja i hlača do trenerke. Kožni kaputi nikada neće izaći iz mode. Savršeni su za dnevnu, ali i večernju varijantu.

Kaputi s kariranim printom bi također trebali biti dio vaše garderobe. Ko kaže da tokom zimskih mjeseci morate nositi isključivo tamne boje? Isprobajte kapute u veselim bojama kao što su žuta, narandžasta i roza i uljepšajte sebi tmurne dane.


"Vrećasti" modeli kaputa, koje mnoge podsjećaju na jorgane, će vam pomoći da se osjećate udobno u svakom trenutku. Bitno je spomenuti i da je umjetno krzno i ove sezone jedno od najpopularnijih modnih odabira.

Max Mara je 2013. godine predstavila teddy kaput koji je koštao više od četiri hiljade dolara. Mnogi luksuzni, ali i jeftiniji modni brendovi su zatim kopirali Marin potezin tako da ga sada možete pronaći gotovo u svakoj radnji po mnogo nižoj cijeni.

klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...