Donosimo HBO preporuke za februar mjesec

 

Zanimljiv mjesec na HBO kanalima je pred nama. Mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete u februaru.

FILM_HBO_HBO-GO_LIFESTYLE_NOVE-SERIJE_POPULARNO_SERIJA_JOURNAL
HBO GO preporuka

Premijera nove sezone serije – Genijalna prijateljica III – Elena Greco sada je ostarjela žena koja otkriva da je najvažnija prijateljica u njenom životu, Raffaella Lila Cerullo, nestala. Autorka zatvorena u kući punoj knjiga, Elena počinje pisati priču o svom i Lilinu burnom prijateljstvu. Premijera 6. februara

 

Premijera nove sezone serije – Ubijanje Eve IV – Eve je pametna operativka sigurnosne službe kojoj je dosadno. Villanelle je otmjena, talentovana ubica. Ove dvije izrazito pametne žene, jednako opsjednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša. Premijera 27. februara

 

HBO preporuka

Premijera novih epizoda serije – Euforija II – Usred isprepletenih života u gradu East Highlandu, 17-godišnja Rue (Zendaya) mora pronaći nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i ovisnosti. Nove epizode stižu ponedjeljkom.

 

Premijera novih epizoda serije – Pozlaćeno doba – Američko pozlaćeno doba bilo je razdoblje golemih ekonomskih promjena. U tom kontekstu, priča počinje 1882. s mladom Marian Brook, siročetom južnjačkog generala, koja se useljava u dom svojih strogo konvencionalnih tetaka u New Yorku. Utorkom gledaj nove epizode.

Premijera novih epizoda serije – GOMORA V – Sukob Levantesa i Patrizija ostavio je Napulj u rasulu prisiljavajući Gennyja da se vrati u akciju. Rat je neizbježan, a njegovi su neprijatelji žestoki. Ali Genny će uskoro doći do senzacionalnog otkrića: Ciro Di Marzio živ je u Latviji. Nove epizode stižu utorkom.

 

KRALJ RICHARD – Temeljen na istinitoj priči, „Kralj Richard” prati putovanje Richarda Williamsa (Will Smith), nepokolebljivog oca koji je ključan u odgoju dviju najdarovitijih sportistkinja svih vremena, koje će u konačnici zauvijek promijeniti tenis. Premijera je 6.februara.

 

SVI SVECI MAFIJE – Dugo iščekivani filmski nastavak HBO-ove serije „Soprano” smješten je u eksplozivnu eru nereda u Newarku, kada suparnički gangsteri počinju ustajati i izazivati vlast svemoćne kriminalne porodice DiMeo nad rasno podijeljenim gradom. Premijera 20. februara.

 

ONI KOJI MI ŽELE SMRT – Kad vatrogasna spasiteljka Hannah (Angelina Jolie) naiđe na krvavog i traumatizovanog 12-godišnjaka, zajedno se zapute kroz kilometre guste šume s dvojicom nemilosrdnih ubica za petama koji love dječaka kroz požar u divljini Montane. Premijera 27.februara.

HBO 2 preporuka

TOM I JERRY – Kad se Jerry useli u najbolji hotel u New Yorku uoči vjenčanja vijeka, planerka događaja angažuje Toma da ga se riješi. Međutim, bitka mačke i miša koja uslijedi prijeti uništiti njenu karijeru, vjenčanje, a možda i sam hotel. 25. februara

 

JUDA I CRNI MESIJA – FBI doušnik William O’Neal infiltrira se u stranku Crnih pantera iz Illinoisa i ima zadatak pratiti njihovog harizmatičnog vođu, predsjednika Freda Hamptona te nalazi radost u manipulisanju svojim suborcima i ljudima za koje radi. Premijera 22.februara.

 

SNAKE EYES – Snake Eyes, uporan samotnjak, prihvaćen je u drevni japanski klan Arashikage koji ga podučava vještinama nindža-ratnika i osigurava mu dom. Ali kada se otkriju tajne iz njegove prošlosti, čast i odanost Snake Eyesa naći će se na iskušenju. Premijera 5.februara. 

ultra.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO