Zanimljivo izdanje: Bella Hadid pozirala za Calvin Klein u kaiševima

 

Calvin-Klein_Bella-Hadid_moda_manekenka

Manekenka Bella Hadid ponovo je dokazala da ne mora nositi mnogo komada odjeće kako bi uspjela u reklamiranju modnih brendova. Ovaj put pozirala je za Calvin Klein u kaiševima.

 

Na Instagramu je objavila seriju crno-bijelih fotografija koje je snimila koje je snimila kreativna direktorica magazina Centrefold Katie Burnett.

Bella je zatim dodatno pozirala u majicama i donjem vešu na kojima je kultni logotip Calvina Kleina.

Fotografisala se i u farmerkama koje su postale prepoznatljivi znak ovog luksuznog brenda slijedeći tako stope supermodela među kojima su Kate Moss i Naomi Campbell.

Sve fotografije su dio serije od 50 limitiranih izdanja, koja su koštala oko 200 dolara, a rasprodana su u rekordnom roku.

 

Podsjećamo, Bella je 2019. godine proglašena najljepšom ženom na svijetu, prema istraživanju koje je sproveo hirurg Julian De Silva.

 

Omjeri njenog lica s 94,35 posto odgovaraju "zlatnom rezu", mjeri koja predstavlja fizičko savršenstvo. Njene oči, obrve, nos, usne, obrazi i oblik lica gotovo su savršeni prema pojmu starih Grka.   klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...