Somos Nada: Nova balada poznate Christine Aguilere

 

Poslušaj novu moćnu baladu Christine Aguilere na španskom jeziku “Somos Nada”, koja dolazi sa njenog novog albuma, a koji slavi njene latino korijene. Moćnu baladu napisala je Christina Aguilera, zajedno sa Mariom Dommom, Sharlene Taule i Federikom Vindverom. Njena najnovija pjesma, bavi se “unutrašnjom snagom, samoosnaživanjem i iskoraku, bez obzira koliko mračna ili strašna situacija bila”. Dolazi sa službenim videom, koji je režirao Alexandre Moore.

CHRISTINA-AGUILERA_LIFESTYLE_MAGAZIN_MUZIČARKA_MUZIKA_NOVI-ALBUM_NOVI-SINGL_NOVO_POPULARNO_VIDEO

Singl “Somos Nada” će se pojaviti na novom albumu, koji izlazi naredne godine, a koji odaje počast njenim latino korijenima. „To je nešto što sam željela da radim toliko godina“, rekla je Christina Agilera za magazin People o svom trenutnom projektu, objašnjavajući da će novi materijal zaroniti dublje u njene korijene.

 

„Imam nevjerovatan tim iza sebe, koji mi pruža veliku podršku. U muzici sam zaista dugo, ali nema ništa bolje, nego kad sam u društvu latino muzičara i umjetnika, energije koju unose na, ljubavi i strasti, koju samo oni donose i kojom odišu. Zapravo sam ponovo inspirisana muzikom, stvarajući ovaj album”, kaže slavna muzičarka.

Christina Aguilera je prošle godine potpisala ugovor sa Jay-Z’s Roc Nation Management, nakon što se rastala od svog dugogodišnjeg menadžera.

ultra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...