Smršajte uz detox napitke koje pije Megan Markl

 

Megan-Markl_mršavljenje_dijeta_detoks_vanila-šejk_napitak_borovnice_protein

Samo nekoliko sastojaka potrebno je za napitke koje Megan Markl (Meghan Markle) uzima tokom dijete i detoksa! Iako se Megan Markl porodila drugi put u junu, kada je na svijet donijela malu Lilibet, njeno pojavljivanje u javnost krajem ljeta oduševio je fanove širom svijeta jer se vrlo brzo vratila u formu poslije trudnoće.

 

Savršenu figuru bivša vojvotkinja od Saseksa održava zahvaljujući detoks napicima koje pije svakog dana. Uz pomoć njih, Megan ima dovoljno energije, a pritom i mršavi. Svakog jutra ona pije vanila šejk sa borovnicama, u kojem je osnova proteinski prah.

zdravlje_Megan-Markl_mršavljenje_dijeta_detoks_vanila-šejk_napitak_borovnice_protein

U ovaj šejk Megan dodaje pola šolje borovnica, kašičicu cimeta u prahu, malo chia sjemenki, i potom prelije sa pola šolje kokosove vode i pola šolje bademovog mlijeka. Sve to treba dobro izmiksati u blenderu i popiti ujutru na prazan stomak.

 

Njen detoks uključuje i "zeleni sok za mršavljenje", koji se pravi od polovine jednog manga i malo soka limuna, kurkuminog praha i kokosove vode. Sve sastojke izmiksa u blenderu, i pije ih odmah.   zdravlje.avaz.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.