Scarlett Johansson se pojavila na crvenom tepihu nakon dvije godine

 

Scarlett_Johansson_crveni-tepih_celebrity_film_zabava_journal_lifestyle

Nakon duge pauze, Scarlett Johansson se vratila na crveni tepih. Glumica je u četvrtak prisustvovala 35. Godišnjoj dodjeli nagrade American Cinematheque Awards u čast njene 30-godišnje karijere, gdje je otkriveno kako radi na "super tajnom" projektu za Marvel.

 

Johansson je stigla u pripijenom bijelom odijelu koje se sastojalo od plisiranog blejzera i pantalona visokog struka. Dodajući dozu holivudskog glamura, uparila je odijelo sa strukturiranim gornjim dijelom ukrašenim dijamantima.

Scarlett_Johansson_crveni-tepih_celebrity_film_zabava_journal_lifestyle

Izgled je upotpunila jednostavnom ogrlicom i visećim naušnicama, a kosa joj je bila zategnuta u čvrstu punđu.

 

Glumica je na dodjelu stigla sa suprugom Colinom Jostom, s kojim je tokom ljeta dobila sina po imenu Cosmo, a njena pauza pojavljivanja u javnosti dijelom je uzrokovana trudnoćom i odgajanjem sina.

 

"Osećam se veoma sretnom što sam uspjela da iskoristim ovo vrijeme da zaista uživam u ranim fazama svog majčinstva sa našim sinom", rekla je zvijezda filma" Lost in Translation" za Entertainment Tonight.

 

"Bilo je divno. U balonu sam baby blaženstva", kazala je Johansson te dodala: "Sretna sam što sam vani i što vidim ljude i ponovo se povezujem i ponovo izlazim".

Scarlett_Johansson_crveni-tepih_celebrity_film_zabava_journal_lifestyle

Kevin Feige, predsjednik Marvel studija, a govorio je o filmu "Black Widow", pohvalivši doprinos glumice te je nazvao jednom od "najtalentovanijih, najsvestranijih i najomiljenijih glumica našeg vremena".

 

Pored retrospektive glumicinih ostvarenja, na ceremoniji je otkriveno da radi na novom projektu.

 

Feige je saopćio i novosti: "Već radimo sa Scarlett na još jednom strogo tajnom projektu Marvel Studios koji nije povezan s filmom 'Black Widow'".

klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...