LAKO I EFIKASNO: Za tren oka do savršene forme

 

fitnes_navika-vježbanja_tjelovježba_vježbanje

Bilo da je ljeto ili bilo koje drugo doba godine, doći u formu i biti u formi uvijek je odlična ideja. To ne samo da povećava vaše samopouzdanje, već vas održava i zdravim. A tko ne bi želio pokazati zategnute mišiće?

 

I zato smo prikupili nekoliko fitness trikova koji će vam pomoći da u tren oka dođete u formu. Ovo su savjeti i trikovi koji ne zahtijevaju članstvo u teretani, lako ih je napraviti u udobnosti svog doma i daju sjajne rezultate. Uštedjet će vam toliko vremena i novca i mogu se obaviti čak i ako ste zauzeti.

 

Obucite odjeću za vježbanje

Jedan od najlakših načina da se oraspoložite za vježbanje je oblačenje odjeće za vježbanje. Kada obučete svoj fitness outfit, to vas stavlja u drugačiji način razmišljanja i povećava vašu izvedbu.

 

Koristite fitness planer

Ako mislite da su planeri dobri samo za planiranje i pripremu obroka, razmislite ponovno! Na Pinterestu možete pronaći mnoštvo besplatnih planera fitnessa koji će vam pomoći pratiti napredak i ciljeve u fitnesu. Tako su slatki i korisni u isto vrijeme!

 

Pogledajte neke Youtube fitness tutoriale

Odbacite skupo članstvo u teretani i odlučite se vježbati u udobnosti svog doma. Trebat će vam samo računalo ili telefon i dobra internetska veza. Od definiranja mišića nogu do vježbanja trbušnjaka, možete pronaći mnogo besplatnih videozapisa o vježbanju. Isprobajte ih i vaš će vam novčanik kasnije biti zahvalan.

 

Vježbe na podu

Bez obzira koliko je vaš prostor velik, uvijek možete pronaći vježbe koje će odgovarati veličini vašeg prostora. Isprobajte vožnju sobnog bicikla i bočni pilates. Te vježbe lako je napraviti, pomažu vam sagorijevati masnoće i ne zahtijevaju stajanje.

fitnes_navika-vježbanja_tjelovježba_vježbanje
Neka bude kratko

U usporedbi s dugim treninzima, kratke, ali intenzivne vježbe su puno bolje. Razlog zašto je to što imate kraće vrijeme da dogurate do krajnjih granica i date sve od sebe.

 

Pijte više vode

Neka vam postane navika da uvijek nosite bocu vode gdje god idete. To će vas hidratizirati, pomoći vašem tijelu da sagorijeva više masti i poboljšati performanse vašeg treninga.

 

Priprema noć prije

Kako biste uštedjeli vrijeme ujutro, pripremite svoju opremu noć prije treninga i pripremite sve što vam je potrebno unaprijed kako biste bili spremni za trening kada se probudite.

 

Promijenite svoje putovanje na posao

Ako idete negdje blizu svoje kuće, razmislite o vožnji bicikla ili pješačenju umjesto da idete automobilom ili javnim prijevozom. Neće vam uštedjeti samo novac već će sačuvati i vaše zdravlje. Dakle, to je totalna pobjeda!

 

Neka bude rutinski

Odredite vrijeme u danu kada vam je najugodnije raditi. Kada dosljedno vježbate i slijedite dnevni ritam, lakše vam je to pretvoriti u naviku.  novilist.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.