Lady Gaga pozirala naga za decembarsko izdanje magazina Vogue

 

Lady-GaGa_Vogue

Američka pjevačica i glumica Lady Gaga zvijezda je decembarskog izdanja britanske i italijanske verzije magazina Vogue te je za ovu priliku pozirala u šarolikim izdanjima, ali i naga, te otkrila detalje o snimanju filma "House of Gucci".

Prvi put u historiji se desilo da ista osoba krasi naslovnicu i britanske i italijanske verzije popularnog časopisa, a fokus Gaginog intervjua bio je film "House of Gucci" koji u kina stiže krajem ovog mjeseca.

Lady Gaga je za naslovnice pozirala u različitim izdanjima - italijanska verzija prikazuje pjevačicino lice izbliza dok joj je glava prekrivena čupavom roze tkaninom, dok je za britansku inačicu obukla dugu-srebrno crnu haljinu brenda Schiaparelli.

 

Također, tu je i fotografija na kojoj pjevačica dok leži pozira bez ijednog komada odjeće te rukama skriva obline.

Druge fotografije u okviru decembarskog izdanja uključuju neobične odjevne kombinacije - počev od voluminoznog višeslojnog topa i hlača japanskog dizajnera Tome Koizumija i maske preko cijelog lica do elegantne crne haljine i perike na glavi.


Ovog mjeseca, 35-godišnja pop zvijezda pojavit će se u svojoj drugoj glavnoj ulozi u filmu "House of Gucci" u režiji Ridleyja Scotta koji je predstavio svoje viđenje najozloglašenijeg zločina u celebrity svijetu s kraja 20. stoljeća.

 

"Prošle su tri godine otkako sam počela da radim na tome i bit ću potpuno iskrena i transparentna - živjela sam kao Patrizia Reggiani godinu i po dana. I pričala sam s akcentom devet mjeseci nakon toga i mimo kamere", otkrila je Gaga.

 

"Nikad se nisam slomila. Ostala sam s njom", kazala je.

Dalje u intervjuu, govorila je o iskustvima sa seta, ali i otkrila kako je imala psiholoških poteškoća da se odvoji od lika nakon završetka snimanja.

 

Otkrila je kako je postala fascinirana putovanjem Patrizie te kako je provela više od godinu dana istražujući novinske isječke i snimke, iako nije pročitala knjigu Sare Gay Forden "The House of Gucci: Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed", na kojoj je film je zasnovan.

Patrizia - poznata i kao Crna udovica - proglašena je krivom i osuđena na 29 godina zatvora zbog angažovanja ubice koji je ubio njenog bivšeg supruga Maurizija Guccija.

 

Udovica je u martu rekla da se osjeća "iznerviranom" jer se Gaga nije konsultovala s njom prije tumačenja uloge.   klix.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO