Je li novo najljepša mačka na svijetu? Obožavatelji Thora vjeruju da je

 

bengalska-mačka_thor_mačke_instagram_životinje_journal

Mačke su predivna bića. Toliko su graciozne i elegantne, a njihove šare tu posložene poput savršenog umjetničkog djela. No, uvijek postoji “the mačka”, ona koja svojom ljepotom naprosto ostavlja bez daha.

 

Obožavatelji jedne bengalske mačke iz Belgije upečatljivog imena Thor smatraju da je upravo njihov objekt obožavanja najljepši na svijetu.

Thora na Instagramu prati preko 200.000 ljudi koji se redovito dive njegovoj ljepoti. Inače bengalske mačke su poznate po svom takozvanom leopardskom krznu jer šare podsjećaju upravo na leoparda. Zbog toga se bengalke često nazivaju i Leopard mačke.

 

Vlasnici moćnog Thora dijele i svakodnevne trenutke iz mačkovog života. Thor, primjerice, obožava jesti škampe, a cijeli dan provodi spavajući. Budi se oko tri ujutro i onda kreće dar mar po stanu.

Pratitelji ga obožavaju i često komentiraju kako je najljepša mačka na svijetu, dok drugi pišu kako je Thor najbolja bengalska mačka svih vremena.

 

Inače su bengalske mačke i dalje divlje životinje koje većinom obitavaju u Aziji. U Europi su pak to daljnji potomci te divlje mačke, no i dalje svojim izgledom podsjećaju na bengalku te se i nazivaju tako.

novilist.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.