Izdvojili smo najljepše modele prošivenih jakni i kaputa koji su hit ove zime

 

trend_zimska-odjeća_prošivene-jakne_moda_fashion_lifestyle_journal_miss7

Koji je za tebe najvažniji dio jesenskog odnosnog zimskog outfita? Ako je tvoj odgovor topli kaput ili jakna i pri tom misliš na udobnu, toplu i stylish odjeću, onda si se našla u pravo vrijeme na pravom mjestu. Nismo mogle odoljeti da se ne pozabavimo kraljicama sezonskih outfita  i to posebno trendovskim prošivenim komadima koje si možda već počela primjećivati na ulicama. Razlog više je i hladnije vrijeme koje će nas prema prognozama i vrlo brzo sustići.

 

Vrijeme je da polako pronađemo mjesto u ormaru za pohranu balonera, kožnih ili traper jakni koji nam izgleda, uskoro neće moći osigurati dostatnu toplinu. Idealnima će se pokazati baš prošivene jakne, pernate ili s drugim ispunima, koje nam se posebno sviđaju zbog svog nikad razigranijeg izgleda.

 

Dolaze u svim bojama - u klasičnoj crnoj, bijeloj ili krem boji, a zatim su i vrlo popularne one u zemljanim tonovima. Ako si hrabrija i voliš se poigrati modom na izboru su ti i jarke i upečatljive boje. Smione boje ove su zime ionako jedan od najjačih trendova.

S lijeva na desno: H&M, Zara, Stradivarius, Reserved


Ovi voluminozni sportski komadi već odavno nisu rezervirani samo za skijališta i boravak u prirodi, mostali su gradski mainstream koji ove sezone dolazi s nešto izraženijim detaljima. Jakne su tako prošivene u zanimljivim (ne)pravilnim geometrijskim oblicima, na njima su obično uočljivi veliki džepovi i ovratnici, a najviše ih dolazi u dužini oko koljena.

 

Možeš ih lako uklopiti u ležerne kombinacije, a bit će dobar izbor i u elegantnijim varijantama kada ti je najvažnije sačuvati toplinu.

S lijeva na desno: Stradivarius, Reserved, Zara, H&M

 

Sviđa li se nešto što smo izdvojili iz ponude highstreet dućana? miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.