Dok mediji pišu kako Hana već živi u Grašinom stanu, Danijela se prepustila adrenalinu

 

nova-veza_danijela-martinović_hana-huljić_petar-grašo_muzika_glazba_tonči-huljić_ljubav

Nekoliko mjeseci nakon što je izašao iz 24 godine duge veze s Danijelom Martinović, Petar Grašo više se ne skriva sa svojom novom odabranicom, 15 godina mlađom Hanom Huljić, a detalji oko novog odnosa uvelike intrigiraju domaću javnost. O vezi se kratko oglasio i 45-godišnji pjevač, a konačno je i glazbenica komentirala svog novog dečka koji joj je osvojio srce nakon prekida s pijanistom Tomislavom Šošićem s kojim je bila od 2011. godine.

 

''Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumijevanju!'', rekla je Hana za Večernji list.

 

Dok je novi par na hrvatskoj estradi prilično samozatajan i 'štedi' na riječima, Danijela Martinović komunicira sa svojim pratiteljima na Instagramu i to preko uzbudljivog  videa. Naime, dok mediji bruje o njezinom bivšem partneru i kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, Danijela je odlučila osvježiti svakodnevicu adrenalinskim izazovom te se odlučila na spustiti ziplineom.

 

‘’Zaboravi na sigurnost. Živi tamo gdje te je strah živjeti (Rumi). Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja’’, napisala je Danijela u opisu videa.

Na kratkim isječcima može se vidjeti kako Danijela pažljivo sluša instrukcije prije nego što se spustila. Izgleda kako se pjevačica doista zabavila, a oduševila je i pratitelje. ‘’Dječja duša nađe put do zabave i sreće lako’’, ‘’Bravo, draga i slatka curice’’, ‘’Hrabrost i još uz prelijepi osmijeh’’, ‘’ Sitna ali dinamitna, kraljica’’, nizali su se komentari. 

 

A po povratku u svoj dom na  Bundeku, u susjedstvu bi ponekad mogla i naići na Hanu Huljić. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, kćer Tončija Huljića provodi sve više vremena u Grašinom stanu u zgradi koja se nalazi udaljenoj svega nekoliko metara od one u kojoj živi njegova bivša partnerica. Prema ovome, moglo bi se naslutiti da Hana i Petar misle ozbiljno.

Tonči i Vjekoslava Huljić već neko vrijeme znaju za novu veze svoje kćerke. No, kako piše Slobodna Dalmacija, Grašin otac Zoran, bivši košarkaš, kao i majka Snježana, navodno su ostali iznenađeni sinovim odabirom, ali su brzo prihvatili novu djevojku svoga sina.

 

Podsjetimo, novopečeni par neko vrijeme je skrivao svoju romansu sve do početka tjedna kada su na vidjelo izašle fotografije para koji je se držao za ruke u središtu Zagreba.    miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.