ALLBROWN: trend u koji smo se jednostavno zaljubili

 

ALL-BROWN_INSPIRACIJA_ODJEVNE-KOMBINACIJE_SMEĐA-BOJA_FASHION_STREET-STYLE

Predstavljamo vam trend u koji smo se jednostavno zaljubili: #allbrown odjevne kombinacije

 

Smeđa je tako raskošna boja. Ima nešto tako lijepo u toj smeđoj satenskoj suknji ili paru hlača boje čokolade. Odjevni komadi u ovoj boji izgledaju tako bogato da ih želimo gotovo svakodnevno uvrstiti u našu garderobu. Dopada se i maksimalistima i minimalistima, a kada nosimo smeđu boju od glave do pete e to je onda vrhunski užitak.

 

Ključ za savladavanje jednobojnog all brown izgleda jeste kombiniranje materijala, nijansi i silueta. Naravno, zvuči lakše reći nego učiniti, ali ne brinite jer smo ispod uključili neke mogućnosti oblikovanja. Bilo da se radi o korzetu koji je ušuškan u hlače širokih nogavica ili o midi pletenoj haljini koja se nosi ispod dramatičnog kaputa, čarolija je u stvaranju vizualnog kontrasta koji daje raskoš i omogućuje da se pojedini komadi istaknu. Smeđa odjeća privlačna je tokom cijele godine, no oživi u jesen i zimu.

 

Kako nositi smeđe odjevne komade od glave do pete pogledajte na fotografijama ispod i dobijte inspiraciju kako da i vi zablistate u #allbrown kombinacijama.












soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...