Robbie Williams prodaje vilu iz 17. stoljeća: "Prekrasna je, ali mislim da je ukleta"

 

ukleta-kuća_vila_prodaja_seosko-imanje_Robbie-Williams

Još otkako se pojavio kao markantan član boy grupe ‘Take that’, Robbie Williams uspješno pliva u glazbenim vodama i do danas se može pohvaliti uspješnom solo karijerom. A gdje je slava, tu je i raskošan stil života koji obično prakticiraju zvijezde a uklučuje, naravno, i impresivne vile i kuće za stanovanje. Baš jedno takvu impresivnu nekretninu prodaje Robbie Williams, a fotografije zdanja u kojem bismo rado provele barem vikend raširile su se društvenim mrežama i stranim medijima.

 

Radi se o seoskom imanju u Wiltshireu u Engleskoj koje Robbie posjeduju uz dom u Londonu, Beverley Hillsu te predivnu kuću u Švicarskoj.

Za luksuzno ladanjsko izdanje 47-godišnji pjevač traži 6.75 milijuna funti (oko 60 milijuna kuna) što je zapravo za gotovo milijun funti manje od iznosa po kojem ga je kupio prije više od 10 godina.

 

'Compton Basset House' luksuzna je kuća koja datira iz 17. stoljeća, a oplemenjena je bazenom, teniskim terenima te teretanom.

Prostrana vila nudi i opuštanje u kino dvorani, ali njezini rezidenti vrijeme mogu skratiti igrajući nogomet na igralištu. Postoji i slijetalište za helikoptere, ali i staza za quadove. Idealno za aktivan i zabavan odmor u prirodi!

Robbie o impresivnom seoskom zdanju govori kao mjestu gdje su se on i njegova supruga Ayda dosita zaljubili.

 

‘’Ovdje smo pustili korijenje kao par i sanjali o budućnosti naše obitelji. Od tada smo dobili prekrasno četvero djece koji su ispunjavali sobe u kući Compton Bassett-u i gdje smo podijelili mnogo smijeha i radosti’’, opisao je Robbie.

Dodao je kako je vila savršena za obitelj s djecom, prisjetivši se tako svog boravka sa svojima Theodorom (9), Charltonom (6), Colette (3) i Beauom (1).

‘’Vrtovi i drveće očarali su nas svojom magijom, a u kišnim danima, kojih ima dosta u Engleskoj, zabavljali bismo se oko unutrašnjeg bazena’’,  dodao je Robbie.

 

Ipak, ranije je britanski pjevač podijelio kako se zbog zdanja iz 17. stoljeća pomalo ‘naježi’ i zapravo je uvjeren kako je kuća ukleta.

 

Nadamo se da ova pojedinost neće preplašiti zainteresirane kupce. miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO