Tri najduhovitija horoskopska znaka u čijem društvu volimo biti

 

horoskop_duhovitost_zabava_klix_journal_lifestyle

Duhovitost je jedna od najpoželjnijih i najprivlačnijih osobina, ne samo kada je riječ o ljubavnim partnerima, već i o prijateljima, kolegama i drugim osobama s kojima smo bliski i u svakodnevnom kontaktu. Koliko smo smiješni, navodno ovisi i o našem horoskopskom znaku.

 

Kako tvrdi horoskop, neki znakovi obdareni su naročito dobrim smislom za humor, a mi otkrivamo koja su to tri najduhovitija horoskopska znaka u čijem društvu volimo biti i na čije se šale kidamo od smijeha.

 

3. Blizanci

Blizanci su poznati po svojem izrazitom daru govora, vješto barataju dosjetljivim pošalicama, a najvještiji su u smišljanju kratkih i oštroumnih šala. Blizanci također imaju rijetku sposobnost da znaju zadirkivati druge, a da ne pređu granicu dobrog ukusa, odnosno da njihovo zadirkivanje ne ispadne zločesto ili uvredljivo. To je vjerojatno zato jer se znaju šaliti i na vlastiti račun te nemaju problema da i sami sebe ponekad ismijavaju.

 

Pričanje dužih duhovitih priča možda nije njihova najjača strana (lako im postane dosadno), no blizanci su uvijek raspoloženi za sarkastični komentar ili presmiješnu upadicu koja savršeno sažima ono što se upravo dogodilo.

 

2. Vaga

Vrlo prijateljski raspoložene vage najdruštveniji su znak horoskopa, pa ne čudi da su i jedan od najduhovitijih znakova. Vaga se hrani energijom drugih ljudi, pa ako se vi smijete, i ona se smije. Znači li to da će ponekad otići u neugodne krajnosti kako bi bili sigurni da se svi oko njih dobro zabavljaju? Da. Jesu li uspješni u tome i sve oko sebe uvijek dobro nasmiju? Itekako.

 

1. Strijelac

Dosjetljivost i bistrina strijelcu dolaze kao od šale i ovaj vatreni znak može se pohvaliti titulom najduhovitijeg u cijelom horoskopu. Strijelčevi su poznati po tome da u svakoj situaciji mogu pronaći nešto duhovito, oni su onaj prijatelj zbog kojeg se valjate po podu od smijeha čim kroče u prostoriju.

 

Strijelci su savršeno društvo za trenutke krize jer će i u groznoj situaciji znati pronaći jednu smiješnu stvar i tako vam pomoći da se osjećate bolje. Također su fantastični pripovjedači, sposobni da običan dan pretvore u pravu komediju. Imate li među bliskim osobama i strijelca (ili više njih), vjerujemo da vam smijeha i zabave ne nedostaje u životu.

Piše: zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.