Šeron Stoun dokazuje da su dobre farmerke zlata vrijedne

 

Glumica i producentkinja Šeron Stoun jedna je od najvećih holivudskih diva u svakom pogledu, uključujući i modnom. To je još jednom pokazala prilikom izlaska na večeru s prijateljicom.

 

Šeron se s prijateljicom družila u popularnom italijanskom restoranu Toskana u Los Anđelesu, a na večeru je došla u odličnoj kombinaciji.

moda_Šeron-Stoun_glumica_ružičasta_torbica_farmerke_sako 

Farmerke ležernog kroja ukrašene lancem kombinovala je s bijelom košuljom, vrlo tankim džemperom i sakoom u nježnoj nijansi ružičaste. Kombinaciji je dodala i patike u bijeloj boji, a umjesto neke ležernije torbe koju bi drugi odabrali uz patike i ovaj tip farmerki, Šeron je odabrala elegantnu malu satensku ružičastu torbicu s velikom kristalnom kopčom.

 

Pokazala je kako se lako mogu spajati odjevni komadi različitih stilova, a rezultat je kul i nosiva kombinacija.

 

Šeron ne robuje trendovima i ne zamara se nametnutim modnim pravilima. Jasno je to po odjevnim komadima koje bira, među kojima su i razni uslovno rečeno mladenački krojevi farmerki.

moda_Šeron-Stoun_glumica_ružičasta_torbica_farmerke_sako 

Puno se razgovara o tome kakve su farmerke primjerene za određene godine, pa je tako nedavno i 47-godišnja Sofija Vergara bila meta kritičara zbog nošenja iscjepanih farmerki. Pojedini korisnici društvenih mreža zaključili su kako je prestara za njih.

 

Prema rezultatima nekoliko onlajn anketa, žene generalno ne bi trebale da nose farmerke nakon 50. godine života, nezavisno od toga kakav je model u pitanju.

 

Naravno, gotovo svi ćemo se složiti kako je to besmisleno jer su farmerke jedan od najsvestranijih odjevnih komada u ženskom ormaru i možemo ih nositi bez obzira na godine. Najbolji dokaz za to je i 63-godišnja Šeron koja izgleda fantastično u svom modelu.

moda_Šeron-Stoun_glumica_ružičasta_torbica_farmerke_sako
zadovoljna.nova.rs

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.