Ove 10-minutne vježbe za oblikovanje struka promijenit će vaš život

 

OBLIKOVANJE-STRUKA_PILATES_VJEŽBE_BEAUTY_HEALTH_FITNESS

Tražite brze vježbe koje će donijeti vidljive rezultate? Donosimo 10-minutni tutorial za oblikovanje struka i trbušnih mišića

 

Donosimo savršene vježbe u trajanju od samo 10 minuta za oblikovanje vaših trbušnih mišića. Ovaj tutorial brzog vježbanja savršen je dodatak vašem vježbanju kod kuće.

 

Ova intenzivna vježba zasnovana na pilatesu fokusira se na bočni i donji dio trbuha vašeg tijela, dajući vam osjećaj napetosti i oblikovanja ovog dijela vašeg tijela. Ove vježbe savršene su za postizanje vitkog struka i zatezanje cijelog vašeg tijela.

 

Međutim, kao i kod svakog vježbanja i tutoriala koje predstavljamo i ovdje postoji ono „ali“. Naime, da biste postigli vidljive rezultate (osobito kada je u pitanju uklanjanje masnoća s trbuha), morate kombinirati ovakve treninge s pravilnom čistom prehranom. Hraneći svoje tijelo neprerađenom, prirodnom i čistom hranom, ubrzat ćete postizanje onih nevjerovatnih trbušnjaka koje toliko želite.

 

Ukoliko imate tu mogućnost, možete kao i na ovom tutorialu vježbati negdje vani i napuniti svoje tijelo svježim zrakom i prirodnom energijom – bilo da je to u vašem dvorištu, na balkonu, negdje u prirodi ili ukoliko imate tu mogućnost negdje na plaži i u blizini vode.

 

Ispod donosimo ovaj 10-minutni tutorial koji će zaista promijeniti vaše tijelo i vas same. Odmorite se kad god vam zatreba odmor, pomičite sopstvene granice, udahnite i zabavite se!

soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...