Hotel na Islandu nudi besplatan prevoz i mjesečni boravak, a zauzvrat traže fotografije

 

Hotel Rangá na Islandu, nudi jedinstvenu priliku svim ljubiteljima fotografije. Hotel traži fotografe, koji bi fotografisali za njih popularno polarno svjetlo, koje oduzima dah. U zamjenu za njihove fotografije, odabrani podnosilac zahtjeva dobiće besplatne letove, smještaj u hotelu cijeli mjesec i pristup hotelskom opservatorijumu, koja posmatra zvijezde.

Hotel Rangá nalazi se na selu na južnom Islandu, između sela Hella i Hvolsvöllur. Nekretnina se može pohvaliti slikovitim pogledom na Eystri Rangá, rijeku lososa, čuveni vulkan Mt. Hekla, nekoliko glečera i Zapadna ostrva.

Hotel je takođe idealna lokacija za razgledanje i istraživanje polarnog svetla, koje je najbolje fotografisati od septembra do marta. Ako želiš istražiti zadivljujuće pejzaže Islanda svojim fotoaparatom, Hotel Rangá izgleda kao savršena baza. Odabrani fotograf će takođe imati mogućnost posjetiti Highland Center Hrauneyjar, sestrinsko imanje hotela Rangá, koje se nalazi u nenaseljenom islandskom planinskom kraju.

AVANTURA_FOTOGRAFIJA_HOTEL_ISLAND_KREATIVNO_LIFESTLYE_MAGAZIN_POLARNA-SVJETLOST_PUTOVANJE

Za one koje zanima ova mogućnost, hotel traži da budeš na raspolaganju najmanje tri sedmice tokom sezone polarnog svjetla (od sredine septembra do sredine marta). Za to vrijeme imaćeš zadatak snimiti visokokvalitetne fotografije i video zapise sjevernog svjetla. Hotel Rangá imaće neograničenu licencu za materijal, koji će se koristiti za promotivni materijal u štampanom i online obliku.

 

Možeš saznati više i prijaviti se na njihovoj web stranici.

ultra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...