Zvonimir Boban ponovno ljubi!

 

Početkom svibnja javnost je šokirala vijest krahu jednog od najdugovječnijih poznatih parova – bivšeg kapetana Vatrenih Zvonimira Bobana i njegove supruge Leonarde, koji su u braku proveli 32 godine. Dva i pol mjeseca nakon što su obznanili da je među njima gotovo, prvi šef nogometa u UEFA-i viđen je na Bolu na Braču – i nije sam. Naime, društvo mu pravi 19 godina mlađa stomatologinja Marijana Gikić koja mu je ukrala srce. Novopečeni par odmara u njegovoj kući, a bliski izvori tvrde da je samozatajna ljepotica već upoznala i neke od članova njegove obitelji…

 

Nogometni trener Zvonimir Boban početkom svibnja otkrio je da više ne živi sa zagrebačkom dizajnericom i bivšom suprugom Leonardom Boban, a sada se šuška da nakon 32 godina braka ponovno sretno ljubi.

 

Kako doznaje časopis Story, 52-godišnja nogometna legenda proživljava romansu s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić u čijem je društvu snimljen proteklog vikenda na Bolu na otoku Braču.

Bol_Brač_Leonarda-Boban_ljetovanje_Marijana-Gikić_nova-ljubav_obitelj_razvod_veza_Zvonimir-Boban

Iako razlog odluke da se razvede od nekadašnje supruge nije bio poznat, sada se nagađa da je do ljubavnog kraha došlo zbog njegove nove odabranice.

 

Tome u prilog idu i fotografije snimljene na Bolu, gdje bivši kapetan Vatrenih godinama ljetuje u svojoj kući. Ondje trenutno boravi u društvu zgodne zubarice, a upućeni izvori tvrde da je ona već upoznala dosta članova obitelji Boban.

Bol_Brač_Leonarda-Boban_ljetovanje_Marijana-Gikić_nova-ljubav_obitelj_razvod_veza_Zvonimir-Boban 

Profili Marijane Gikić na društvenim mrežama su zaključani za javnost, no na Instagramu se u opisu predstavila kao ‘specijalist stomatološke protetike i Verina mama’.

 

Kako piše na stranicama Mojhrvatskizubar.com, tajanstvena stomatologinja rođena je 1988. godine u Bihaću, a maturirala je 2005. na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu.

Bol_Brač_Leonarda-Boban_ljetovanje_Marijana-Gikić_nova-ljubav_obitelj_razvod_veza_Zvonimir-Boban 

Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine te je upisala Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine. Tri godine kasnije započela specijalizaciju iz stomatološke protetike, a danas radi u jednoj od najpoznatijih zagrebačkih poliklinika.

 

Podsjetimo, vijest o ljubavnom krahu jednog od najskladnijih i najdugovječnijih poznatih parova početkom svibnja za Večernji list  potvrdio je sam ‘šef nogometa’ i bivši reprezentativac Zvonimir Boban.

 

‘Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život.’

 

Leonarda i Zvonimir Boban u bračnu luku uplovili su 10. prosinca 1993. godine u Milanu, a potom su 11. lipnja 1994. stali pred oltar u crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu.

Bol_Brač_Leonarda-Boban_ljetovanje_Marijana-Gikić_nova-ljubav_obitelj_razvod_veza_Zvonimir-Boban

Za vrijeme zajedničkog života bivši supružnici su posvojili četvero djece: danas 23-godišnju kći Mariju, 18-godišnjeg sina Gabrijela te 14-godišnje blizance Martu i Rafaela. Potom su 2009. godine doživjeli jedan od najsretnijih trenutaka – postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.

 

Posljednjih godina bivši supružnici rijetko su se pojavljivali u javnosti. U rujnu 2019. godine skupa su stigli na dodjelu nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e u milanskoj La Scali, gdje su im se pridružila i njihova djeca – kćeri Marta i  Marija te sin Rafael.

 

Prije nešto više od četiri godine ‘šef nogometa’ i zagrebačka dizajnerica preselili su u švicarski Zürich, a vidjeti ih zajedno u javnosti bila je prava rijetkost.

 

U veljači prošle godine nogometni trener obnašao je funkciju sportskog direktora talijanskog kluba Milan te je tada s bivšom suprugom ulovljen u šetnji talijanskim ulicama. Taj romantičan i nesvakidašnji prizor snimili su tamošnji paparazzi.

Bol_Brač_Leonarda-Boban_ljetovanje_Marijana-Gikić_nova-ljubav_obitelj_razvod_veza_Zvonimir-Boban

Prije tri mjeseca Zvonimir Boban doživio je veliko sportsko priznanje. Službeno je postao šef nogometa, odnosno ‘chief of football UEFA’ pa je tako, velikom željom i konkretnim djelovanjem predsjednika Aleksandera Čeferina, UEFA dobila prvog šefa nogometa u povijesti.

Piše: coverstyle.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...