Snimanje novih epizoda serije "Seks i grad" već plijeni pažnju modnim kombinacijama

 

dior_serija_film_seks-i-grad_moda_new-york_sarah-Jessica-Parker_Cynthia-Nixon_Kristin-Davis_HBO_Carrie-Bradshaw

Serija "Seks i grad" svoju ogromnu popularnost stekla je djelomično zahvaljujući modnim izdanjima glumačke postave, a moda je bila i značajan dio same radnje. Snimanje novih epizoda u New Yorku obilježile su upravo upečatljive modne kombinacije, nastavivši tradiciju prvog dijela.

 

Otkako je HBO 1998. predstavio seriju, obožavatelji pokušavaju kopirati stil legendarne Carrie Bradshaw, lika koji tumači Sarah Jessica Parker. Uzevši u obzir fotografije sa seta nastavka, koje pokazuju stil protagonistica serije, čini se da će se taj trend nastaviti.

 

Kultna je serija bila poznata po svojoj modi, koju je pažljivo birala cijenjena kostimografkinja Patricia Field. Nažalost, Field nije uključena u biranje stajlinga za nastavak, a prethodno je otkrila da neće stići na vrijeme za snimanje, jer u Parizu radi na drugoj sezoni serije "Emily in Paris".

Jessica Parker podijelila je nedavno prvu fotografiju prvog dana snimanja s kolegicama Cynthiom Nixon i Kristin Davis, kojom je dala nagovijestiti modnu "feštu" koja očekuje fanove. Iz same fotografije jasno je da je glumačka ekipa ušla u novu modnu eru.

 

Iako nije poznata tačna radnja nastavka koji se zove "And just like that", nedavno je potvrđeno da će se u seriji pojaviti i John Corbett i Chris Noth.

 

Uprkos tajnovitosti kada je riječ o radnji, u vezi s odijevanjem ekipa sa HBO-a nema problem s dijeljenjem u javnosti.

Još jedna stvar koju su zadržali u odnosu na prvi dio jeste odjeća skupih i poznatih brendova te tako Jessica Parker u različitim prilikama nosi suknju Norme Kamali, Monrowe šešir i crne Celine štikle.

 

Za lik Charlotte između ostalog odabrana je bluza Carolina Herrera i torbica Lady Dior, majica Stelle McCartney i Balenciagina suknja, a Miranda je pronosala Vince pantalone i haljinu Driesa van Notena.

 

Na fotografijama se da primijetiti da se lik Carrie odlučuje za ozbiljniji izgled nego inače s obzirom na to da je ranije bila poznata po svom avangardnom i raskošnom stilu.

klix.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.