Pogledajte kako izgleda jedna od najljepših uvala na poluotoku Pelješcu

 

uvala-Prapratno_poluotok-pelješac_more_ljeto_turizam_kupanje_plaža_journal_lifestyle

Uvala Prapratno jedna je od najljepših uvala na poluotoku Pelješcu, a nalazi se samo tri kilometra zapadno od Stona. Ovo je duga pješčana plaža do koje možete doći tako da prijeđete istoimenu šumu, a na njoj ćete guštati upravo zato jer nosi čari te borove šume koja je okružuje. Međutim, ne računajte na veliku količina hlada, ali zato možete uživati u toplom i čistom moru, kao i vjetru koji se ovdje posebno osjeti kada dođe iz Mljetskog kanala.

 

Ovo je mjesto savršeno za obitelj s djecom i neplivače, a odlično i za picigin. Neće vam zapravo nedostajati ništ jer tu je i bar na plaži, igralište za djecu, iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, a ljubitelji nekih aktivnosti mogu unajmiti pedaline ili otići na obližnje terene za odbojku, košarku, tenis i nogomet. Ako pak volite kampirati, važno je da znate da je Prapratno mjesto u kojem se nalazi veliki auto kamp s 1200 mjesta električnim priključcima i 3 moderna sanitarna čvora s toplom i hladnom vodom te frigo boksovima.

 

Pogledajte prekrasnu i jedinstvenu uvalu koja privlači sve više turista i posjetitelja!

ljepotaizdravlje.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.