Dua Lipa u modnoj kampanji za Versace pokazala novu boju kose

klix_magazin_journal_lifestyle_muzika_zabava_dua-lipa_versace_moda_fashion 

Pjevačica Dua Lipa prepoznatljiva je po čestim promjenama imidža, a posebno je sklona eksperimentisanju kada je u pitanju kosa. U posljednjoj kampanji brenda Versace pokazala je najnoviju promjenu - kombinaciju šiški sa crvenom dugom kosom.


Do sada je imala tamnu dugu kosu, šljokice na BRIT dodjeli nagrada, pa čak i izbijeljene plave pramenove koji uokviruju lice, ali najnoviji izgled Dua Lipe ogroman je zaokret na novu teritoriju.


Pjevačica je zaštitno lice najnovije kolekcije modne kuće Versace, a fotografije pokazuju novi izgled s dugom, ravnom crvenom kosom i kratkim šiškama.


Kao dugogodišnji obožavatelj brenda - Lipa je ranije na svojim nastupima nosila šljokičaste komade koje je dizajnirala Donatella Versace, a priliku da bude njihovo zaštitno lice nazvala je "šansom koju nikada neće zaboraviti".

Nove fotografije donose pogled na Lipinu kosu, ali i nove komade iz kolekcije za jesen 2021. godine - torbu i kaput uz uzorak koji nalikuje na labirint, kao i jarko žutu haljinu i torbicu ukrašenu meduzom.

U nekoliko objava na Instagramu, pjevačica se zahvalila fotografima, ali i samoj Donatelli na iskustvu.


"Donatella volim te i bilo mi je toliko zabavno radeći ovu kampanju sa najneverovatnijim timom", napisala je na prvoj od tri slike iz nove kampanje.

klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...