Donosimo najbolje ljetne haljine koje ćete obožavati nositi – od jutra do večeri!

Svake godine, ljetna sezona donosi pregršt modnih trendova, efektnih modela te raskoš boja i uzoraka. Iako u ljetnim kolekcijama popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova ni ove godine ne nedostaje novih trendi modela, ljupke i romantične haljine još uvijek su zvijezda sezone i svake kolekcije.

 

Od prozračnih materijala i u kombinaciji s trendi detaljima, krojevima i siluetama, ljetne haljine prkose ljetnim vrućinama sa stilom, a tek nekoliko klasičnih modnih dodataka dovoljno je da ih iz dnevnog transformiramo u večernji look.

LJETNE HALJINE SU UVIJEK DOBRA IDEJA

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine vladaju ljetnom modnom scenom. Kao ultimativni favoriti za tople ljetne dane istaknule su se haljine bijele boje, rupičaste haljine i razigrani mini modeli. U našoj ljetnoj poslovnoj garderobi kao nezaobilazan favorit istaknule su se košulja-haljina i wrap haljina midi dužine, dok ćemo za odlazak na plažu ili uživanje u ljetnim vikendima u gradu birati ležernije izdanje ljetne haljine

 

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom, najpopularnije haljine za ljetnu sezonu donose i nekoliko jednako neodoljivih kolorističkih izbora. Za sve ljubitelje minimalnog stila modne kuće i brendovi donijeli su ljetno izdanje male crne haljine, dok će ljubiteljice trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim modelima ukrašenim šarmantnim točkastim, ljupkim cvjetnim ili trendi životinjskim uzorcima.

 

Bez obzira koji model odabrali, sve ljetne haljine će se s lakoćom, i uz pomoć tek nekoliko modnih dodataka ili jarkog ruža, transformirati iz dnevnog u večernji look. Čak i kada je riječ o najležernijim modelima haljina, dodatak sandala s potpeticom, nekoliko decentnih komada nakita i jarkog ruža bit će dovoljno da kreiramo efektni večernji look.

36 RAZIGRANIH LJETNIH MODELA

Od male bijele haljine preko modela ukrašenih raskošnim uzorcima do jednostavnih haljina s dozom ležernosti, u nastavku donosimo najbolje ljetne haljine koje ćete obožavati nositi – od jutra do večeri!




































journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...