Zavirite u luksuznu vilu Pamele Anderson koju prodaje za skoro 15 miliona dolara

 

Pamela-Anderson_klix_lifestyle_magazin_uredi-dom_celebrity_slavni_luksuz

Pamela Anderson je kuću u Malibu kupila 2000. godine za 1,8 miliona dolara te je pretvorila u bajnu vilu koju sada prodaje za 14,9 miliona dolara.

 

Glumica koja se proslavila glumeći kalifornijskog spasioca na plaži u Baywatchu, stavlja na tržište vlastitu kuću na plaži u Kaliforniji za 14,9 miliona dolara.

Pamela-Anderson_klix_lifestyle_magazin_uredi-dom_celebrity_slavni_luksuz

Anderson je rekla da je napustila Kanadu u ranim dvadesetim godinama kako bi radila s Playboyem, a sada prodaje vilu kako bi se vratila svojim korijenima.

 

Nedavno se udala za svog nekadašnjeg tjelohranitelja Dana Hayhursta, a njih dvoje planiraju živjeti na njenom ranču na vodi na ostrvu Vancouver. To imanje je bila u vlasništvu njene bake, koje je obnovila.

 

"Posljednju godinu provela sam ovdje obnavljajući, uređujući okoliš, stvarajući vrtove kako bismo mogli živjeti. Staklenik, lončarsko kolo, konzerviranje kiselih krastavaca i repe. Živim ovdje ponovo ovdje, gdje je sve počelo", kazala je.




klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...