Haljina s potpisom Reserveda izazvala pravo oduševljenje!

 

CRNA-HALJINA_OFF-SHOULDER-HALJINA_RESERVED_RUPIČASTA-HALJINA_moda_fashion_journal

Rupičaste haljine, a i one off shoulder modela, nisu novost na našem tržištu, no htjeli vi to priznati ili ne, i dalje izazivaju jednake reakcije oduševljenja, baš kao i onog dana kada su se pojavile na policama naših trgovina.

 

Jednu takvu, nestvarno idealnu, pronašli smo u trgovini Reserved i možemo potvrditi da uživo izgleda jednako zanosno kao i na ovoj Instagram fotografiji!

Maxi haljina crne nijanse nipošto ne bi trebala čekati ljeto da je kupite, baš kao što i sami dizajneri ovog chic komada sugeriraju, a lajkovi oduševljenih modnih znalaca, govore u prilog da je upravo fotografija ove haljine izazvala samo pozitivne reakcije poput: “Izgleda tako svježe!”, “Kakva haljina!”, “Jedva čekam da je obučem!”

Crna se nijansa aktivno nosi i ljeti, osobito za vrijeme večernjih šetnji, odlazaka na neformalna druženja kada event zahtijeva elegantan look bez puno truda.

 

Sve smo te kriterije pronašli u ovoj haljini koja rupičastim materijalom daje onaj tradicionalni štih, a spuštenim ramenima nesumnjivo pomalo zavodljiv dojam što je i poanta nošenja ljetnih haljina!


Haljina je oversized, opuštenog kroja i idealna za nesputana romantična izbivanja iz stana i ugodna druženja. Vi je možete dodatno stilizirati visokim petama, popularnim wedgesicama i remenom kojim ćete istaknuti struk i dati dodatnu lepršavost cjelokupnom izgledu.

Odlučite li se za obične japanke, nećete ni najmanje pogriješiti jer sama haljina i odaje dojam da ste upravo u svom opuštenom ali i zanosnom izdanju!

elegant.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...