Osvježenje za smeđu kosu: "Kontrastna brineta"

 

boja_kosa_trend_moda_ljepota_pramenovi_brineta_plavuša_farbanje

Od početka pandemije mnogi su se vratili prirodnijim bojama kose koje su lakše za održavanje. Između ostalog, u nekim trenucima odlazak frizeru bio je nemoguć, pa se to pokazalo kao najjednostavnija opcija.

 

No situacija se promijenila i jedno je sigurno - u 2021. godini mnogi su spremni na promjene i žele osvježiti boju kose. S dolaskom toplog vremena kod mnogih te želje idu u smjeru svjetlijih tonova. Ljeto je uostalom udaljeno samo nekoliko tjedana, a mnogima je upravo dolazak ljeta dovoljan povod da naprave barem sitne izmjene kada je u pitanju boja kose.

 

Srećom, u svijetu bojenja kose mnoštvo je trendova i mogućih promjena koje se kreću od suptilnih do onih drastičnih.

 

Na raspolaganju su nam razne nijanse, a mi smo danas izdvojili opciju koja će se svidjeti brinetama koje je približavanje ljeta navelo na razmišljanje o nekim svjetlijim nijansama.

 

Radi se o nijansi imena "kontrastna brineta", a kako joj samo ime govori, radi se o postizanju kontrasta pomoću svjetlijih pramenova.

 

Stručnjaci za kosu predviđaju da će "kontrastna brineta" biti veliki hit ovog ljeta. Kako objašnjavaju, radi se o kombinaciji boja koja nudi ekstremnu dimenziju i izgleda seksi i ženstveno. Zahvaljujući pramenovima od korijena kose tehnika stvara iluziju svjetlije prirodne baze.

 

"Mana" ove frizure jest to što zahtijeva nešto češće odlaske frizeru. Influencerica Rocky Barnes nije mogla odoljeti toj tehnici, a njezina kombinacija uključuje svjetlosmeđu osnovnu boju s pramenovima koji su nešto svjetliji od baze. Kako to izgleda, najbolje je da pogledate u nastavku, a njezina fotografija može vam poslužiti kao ona s kojom ćete se pojaviti kod vaše frizerke.

Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...