INSTANT UČINAK: Ovi modni trikovi uspješno će sakriti kilograme i učiniti vas mršavijima

 

Htjeli mi to priznati ili ne, ali pandemija i prateći lockdown kod mnogih su uzrokovali pokoji kilogram viška. Izlazak iz udobnosti vlastitog doma, a samim time i udobnosti tajica i trenirki istaknuli su potrebu za prikrivanjem tih nekoliko kilograma viška. Od upečatljivih uzoraka pa do modnih dodataka, uz ovih nekoliko trikova prikrit ćete sve dane provedene na kauču s omiljenim grickalicama

moda_višak-kilograma_kilogrami_skidanje-kilograma_modni-trikovi

Omiljene hlače odjednom su postale preuske, košulju jedva zakopčate, a ona divna haljina više ne stoji kao prije. Ne očajavajte, mnogi se suočavaju s viškom kilograma nakupljenih tijekom posljednje godine. Nije ni čudo, strah od pandemije, stres uzrokovan zdravstvenom i financijskom nesigurnošću, dani provedeni kod kuće, uključujući i rad od kuće, uzeli su svoj danak. No, imamo odlične vijesti – kilogrami se uz dobar režim prehrane i vježbanja mogu istopiti, a do tada poslužite se odličnim modnim trikovima i uspješno prikrijte kritična područja.

 

Prva stvar koju trebate učiniti je jednostavno zanemariti veličinu koja piše na etiketi. Odlučni u namjeri da stanete u manji broj izazvat ćete suprotan efekt – premalena odjeća istaknut će sva kritična područja i svaki kilogram viška. Umjesto toga, pregledajte svoju garderobu, isprobajte odjeću i iskreno si priznajte što vam dobro pristaje, a što ne. Započnite s odabirom dobrog donjeg rublja. Naime, dobar grudnjak može čuda učiniti za figuru – istaknuti grudi, a vizualno umanjiti trbuh i stanjiti struk.

 

Kada treba prikriti kilograme viška prijatelji broj jedan su uzorci koji uspješno maskiraju i ometaju izravan pogled. Izbor neka uvijek budu veliki, dramatični printevi, a svakako izbjegavajte one sitne s kojima riskirate da se pretvorite u stol za piknik. Sličan trik napravit će i asimetričan kroj: haljine, tunke ili majice nabrane s jedne strane.

Ako vam se kilogrami viška najviše zadržavaju na području bedara i stražnjice, posebnu pažnju obratite na vrstu tkanine, a najbolje prolaze one mekane i poprilično rastezljive. Još jedan trik koji sigurno pali je kreiranje diverzije. Dobra ogrlica ili upečatljive naušnice, sređena frizura, istaknut dekolte ili jarki ruž u tren oka će u drug plan staviti kritična područja.

Za vitkiji izgled odlična je kombinacija topića nabranog u struku te odgovarajućeg blejzera, savršena za one koji su izgubili struk u pandemiji. Svakako se poigrajte i s modnim dodacima poput cipela i torbi koje trebaju biti velike i upečatljive. Dodatni savjet je isticanje koščatih dijelova - otkrijte zglobove na rukama, gleženjeve i ključnu kost. To je naime razlog zašto kraće, tzv. crop hlače svima dobro stoje...

Dok vježbanje i režim prehrane ne počnu pokazivati rezultate, kilograme viška uspješno savladajte uz pomoć ovih deset trikova koji sigurno pale, oni će bit vaše tajno oružje.

 

Izbjegavajte široku odjeću. Kilograme nećete prikriti širokim krojevima, već ćete izgledati još krupnije.

 

Upečatljivi uzorci. Snažni printevi i boje ne samo da će vas vizualno stanjiti već će djelovati i jako trendi.

Dodaci koji odmah privlače pažnju. Krupna ogrlica ili naušnice istaknutih detalja privući će pažnju i poglede točno tamo gdje želite.

 

Istaknuti dekolte. I tu se radi o skretanju pozornosti. Naime, kada želite sakriti kilograme viška najjednostavnije je poglede skrenuti s kritičnih područja diverzijom.

 

Odrezane hlače. Odrezane hlače obično sežu do iznad gležnje, a s visokim strukom i nešto širi nogavica bit će pun pogodak.

 

Dobre hlače i grudnjak. Ova dva komada ključna su za to da sve 'stoji na svom mjestu', stoga dobro birajte veličinu i oblik.

Svijetli ruž. Zabavna boja privući će poglede ravno na vaše lice.

 

Asimetrični rubovi. Osim vizualnog skretanja pažnje, nemaju drugu funkciju, no to je upravo ono što vam treba u ovom slučaju.

 

Trik s košuljom ili majicom. U hlače s prednje strane ugurajte samo jednu stranu košulje - u tren oka skinut ćete kilogram ili dva, stanjiti struk i bit vrlo chic.

 

Jednobojne kombinacije vrlo su jednostavne, a tako efektne. Uspješno će sakriti sve – nedostatke, kritične dijelove i višak kilograma.

tportal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO