Mjesečni horoskop za travanj/april 2021.godine

 

horoskop_mjesecni-horoskop_zodijak_astrologija_april_travanj
Ovan

Posao: Do 20.04. se nalazite u periodu vladavine vašeg sazviježđa. To u vama budi jaku pokretačku snagu i potrebu za dokazivanjem. Čitav travanj/april je povoljan za dogovore i susrete, gdje ćete znati iskoristiti dani moment. Već početkom travnja/aprila, mogli bi napraviti veći zaokret u svojoj karijeri. Svakako vam se pružaju nove mogućnosti, puni ste ideja.

 

Ljubav: U travanj/april ulazite s vladarom vašeg astrološkog polja ljubavi u vašem sazviježđu. U vama raste optimizam, jasno znate što želite u vezi koja traje. Vi ste ti koji pokrećete nove kontakte i ljubavna događanja. Početkom travnja/aprila dolazi do naglih ulazaka u vezu. U trenu vas obuzima oduševljenje i jaka želja za spajanjem s određenom osobom, da bi potom neočekivano došlo do potpunog gubitka interesa. To je dobar znak, nećete gubiti vrijeme za nešto što nema perspektive. Automatski se okrećete ka nekom drugom i to sve dok ne pronađete osobu koja će vas trajno privući. Travanj/april je idealan za ulazak u vezu s osobom koja vam u mnogo čemu odgovara. Poslije prvog tjedna travnja/aprila, bit će vrlo aktualne tajne ljubavi i ljubavi s osobama koje žive u inozemstvu. Početkom mjeseca bi moglo doći do zahlađenja odnosa u dugim vezama, da bi već od 10.-og uspjeli svladati teškoće i učvrstiti vašu ljubav.

 

Zdravlje: Tijekom travnja/aprila više obraćate pažnju na zdravlje. Usmjeravate se ka zdravom načinu života.

 

Bik

Posao: Bikovi će se uglavnom posvetiti rješavanju problema iz prošlosti. To bi mogli biti vrlo uspješni pokušaji, pod uvjetom da ne ulazite u sukobe. Do kraja prvog tjedna travnja/aprila, mogli bi uskladiti svoje želje i mogućnosti, gdje bi imali veliku podršku ženske osobe ili osobe suprotnog spola koja prema vama gaji emocije. Što prije raščistite prošlost, prije ulazite u jedan vrlo udoban i uspješan period.

 

Ljubav: Početkom travnja/aprila donosite zaključak u vezi partnera ili simpatije, s kojim ste došli u kontakt preko prijatelja. Ako vam smeta neka bitna razlika među vama, što bi mogla biti i razlika u godinama, dajte još vremena i sebi i partneru, pošto idu utjecaji koji vam daju velike šanse da se kroz vrijeme koje dolazi, krajem mjeseca, u potpunosti pronađete s ovom osobom. Sredinom mjeseca bi lako mogli ući u tajnu vezu. Sve što je tajno bit će vam interesantnije. Bit će tu i pokušaja pomirenja i to u drugom dijelu mjeseca. Do kontakta ili susreta s bivšim partnerom, dolazi već početkom travnja/aprila. Posljednji tjedan je odličan za novi početak i to s osobom koja je po vašem ukusu. Pojavljuje se i jedna mlađa ili mladolika osoba. Važne dogovore s bračnim partnerom ostavite za drugi dio travnja/aprila.

 

Zdravlje: Posvetit ćete se svom zdravlju, raditi na imunitetu i oporavku. Više ćete vremena naći za sebe i odmor.

 

Blizanci

Posao: Blizanci su tijekom travnja/aprila vrlo posvećeni novcu. Sve što vam može donijeti dobru zaradu, nalazite načina kako da sprovedete do kraja. Bit će vam vrlo interesantno, a pri tome korisno. Poslije prvog tjedna travnja/aprila, uspostavljate mnogo bolje odnose na radnom mjestu. To je i vrijeme kada bi na lakši način mogli doći do zaposlenja, ako radite na tome.

 

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, mnogi od vas razmišljaju o staroj ljubavi. Svakako da je naglašeno sve ono što u sebi ima neku simboliku prošlosti. Početak mjeseca je vrlo povoljan za pomirenja. Baš vam je to potrebno, kako bi konačno potvrdili je li ta osoba za vas ili ne. Uspješno pomirenje ubrzano vas vodi ka zajedničkom životu. Početkom mjeseca, putovanja mogu donijeti jednu vrlo neobičnu i uzbudljivu ljubavnu priču. Većim dijelom mjeseca, želite se ostvariti s novim partnerom, koji bi vam uzvratio emocije, na vaš način. To je romantična, ali vrlo razgovorljiva osoba. Preko svih poslovnih aktivnosti ili rješavajući neka bitna životna pitanja, omogućava vam se novi početak. Krajem mjeseca, lako bi mogli ući u tajnu vezu, koja bi bila vrlo uspješna. Izbjegavajte sukobe u braku ili dugoj vezi, posebno početkom mjeseca. Kako travanj/april bude odmicao, vraća se sklad u vaše odnose.

 

Zdravlje: Početkom mjeseca biste lako mogli zaraditi neku prehladu. Više pažnje posvetite svom zdravlju, kako bi se lakše izborili s lošim navikama.

 

Rak

Posao: Rakovi će biti maksimalno posvećeni svojoj karijeri, promjenama, dobitku zaposlenja i svemu onome što vam donosi lakši način života. Mnogo toga ste sagledali u prethodnim mjesecima i nećete propustiti date prilike. Izuzetno je dobar period za odlazak u inozemstvo, bio to službeni put ili početak rada i života u inozemstvu.

 

Ljubav: Mnogim pripadnicima ovog sazviježđa će prošlost ponovo vratiti interes. Je li to stara ljubav ili simpatija, svejedno. Nešto tu nije dovršeno, nešto vas stalno navodi na ono što ste već jednom doživjeli, a donijelo vam je mnogo sreće. Početkom travnja/aprila vam se preporučuje samo kontakt i početak komunikacije s osobom iz prošlosti. Ne pokušavajte brza pomirenja. Baš kroz druženje i to u društvu starih prijatelja, do uspješnog pomirenja dolazi u drugom dijelu travnja/aprila. Tada bi mogli ući u novu vezu s partnerom koji vas u mnogo čemu podsjeća na staru ljubav, koja je na vas ostavila veliki trag. Značajne ljubavne priče kreću na fakultetu. U dugim vezama ili u braku, ljubomora bi mogla narušiti bliskost. Ako ovo uspješno savladate, učvrstit ćete vašu vezu.

 

Zdravlje: Pratit će vas dobro raspoloženje i velika želja da radite na svom vanjskom izgledu.

 

Lav

Posao: Viši ciljevi na kojima su Lavovi već nešto započeli, uspješno će okončati najkasnije do kraja mjeseca. U travanj/april ulazite s jasnim mislima, već ste se pronašli i stabilno idete ka velikim pozitivnim promjenama. Ovo je tek početak velikog preporoda, ali pod uvjetom da ste svoju unutrašnju energiju okrenuli ka pozitivnom.

 

Ljubav: I na ljubavnom planu znate što želite i što bi vas usrećilo. Ovo bi mogao biti presudan period za brakove i duge veze. Sve ono što vam je unosilo nemir od strane vašeg partnera, prvo ćete pokušati promijeniti. Ovaj put ste mnogo stabilniji i mudriji. Ako ne dođe ni do kakvog poboljšanja u odnosima, većina vas će definitivno staviti točku i krenuti dalje. Slobodni pripadnici ovog sazviježđa, na svaki način na sebe skreću pažnju, kako bi osvojili osobu koja im se dopada. Ne pretjerujte previše, imajte mjeru, ako želite ulazak u bitnu ljubavnu priču. Sve ovisi od vašeg načina razmišljanja i pristupa dragoj osobi. Naravno, vi ste ti koji biraju i pokreću ljubav. Sjajnu ljubav mogli bi pokrenuti sa osobom koja je iz inostranstva ili često putuje.

 

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

 

Djevica

Posao: Do kraja prvog tjedna travnja/aprila, preporučljivo vam je da dovršite sve ono što ste započeli u prethodnom mjesecu. Imat ćete podršku od strane žena sa kojima radite. Travanj/april vam je povoljan za timski rad, udruživanja, kao i za potpisivanje novog poslovnog ugovora. Imate dobar predosjećaj, na koju stranu bi trebali da se okrenete, kako bi bili uspješniji.

 

Ljubav: Kod većine Djevica je još uvijek aktualna stara ljubav. Događaji iz prethodnog mjeseca su vam pokrenuli ovakve osjećaje, premda ste već bili na dobrom putu da staru ljubav zaboravite. Najvjerojatnije je došlo do nenadanog susreta na javnom mjestu ili ste dobili informacije koje su vas razveselile. Do kontakt dolazi početkom mjeseca, a za pomirenje ćete još malo sačekati. Razvedene osobe početkom mjeseca ulaze u vezu s osobom koja će im adekvatno uzvratiti i kroz emocije, ali i kroz komunikaciju, očekivanja u ljubavi… To je osoba koja je dugo bila usamljena, željna ljubavi i spajanja. Sve do kraja mjeseca je sve odlično na ljubavnom planu. Kako vrijeme odmiče, sreća vam je naklonjenija.

 

Zdravlje: Budite odmjereni u svemu što radite tokom svakodnevice. Svako pretjerivanje donosi vam različite tegobe.

 

Vaga

Posao: Većim dijelom Vage će biti neodlučne tijekom ovog mjeseca. Vraćaju vam se neki stari strahovi, da ne napravite pogrešan izbor. Što prije ovakav osjećaj nadiđete, spremno prihvatite objektivna događanja, mogli bi mnogo toga promijeniti u svoju korist. Već od prvog tjedna vam je omogućeno da uspostavite dobar kontakt sa suradnicima, što bi vam donijelo njihovu iskrenu podršku.

 

Ljubav: Početak travnja/aprila vam omogućava brži ulazak u vezu s osobom koja je već duži period prisutna u vašoj blizini, a sviđa vam se. Uspješno se savladava sukob koji je izazvao kratkotrajno odvajanje s partnerom. Tek pred kraj mjeseca moglo bi doći do nekog pomaka na bolje. Slučajni susreti i poznanstva najviše obećavaju. Tu vam same okolnosti idu na ruku i na vaš životni put donose pravu ljubav. Većim dijelom travnja/aprila uglavnom upoznajete emotivne osobe, koje su od samog početka vrlo pažljive i nježne prema vama. Tu su i umjetničke duše, boemi… Osobe iz Vatrenog znaka: Ovan, Lav ili Strijelac, unose nemir u vaš život. Za sada s ovakvim osobama zadržite isključivo prijateljske odnose, a vrijeme će vam donijeti ispravne odluke. Ukoliko ste u braku ili vezi s vatrenim znakom, vaš odnos će sigurno biti promjenjiv i uzburkan. Veću stabilnost ostvarujete krajem mjeseca.

 

Zdravlje: Tijekom travnja/aprila ćete se osjećati savršeno.

 

Škorpion

Posao: I te kako ste spremni na velike promjene. Ako niste zadovoljni trenutnim poslom ili tražite posao, sigurno je da nećete sjediti skrštenih ruku. Sam početak mjeseca donosi utjecaje koji vas pokreću, odlučni ste i ništa vas ne može zaustaviti. Uz suradnju sa šefom ili uspješnom osobom s kojom radite, stižu rezultati brže nego što ste mogli i očekivati. Vrlo uspješan mjesec za vas.

 

Ljubav: Travanj/april je za vas mjesec ljubavi i ljubavnih ostvarenja. Već početkom mjeseca u vaše astrološko polje ljubavi napokon ulazi Venera i tu će boraviti narednih mjesec dana. Sam početak mjeseca mogao bi vam donijeti ljubav s osobom koja stanuje u vašoj blizini ili se druži s vašim susjedom. Na svim mjestima za zabavu ili rekreaciju, mjestima na kojima se lijepo osjećate, lako bi mogli upoznati osobu koja bi vam se svidjela. Ulazak u tajnu vezu, omogućio bi vam da zaboravite staru ljubav. Sve osobe koje su opuštene, otvorene i razdragane, omogućavaju ljubav koja bi vas u mnogo čemu ispunila. Kako ste sjajno podržani i od strane Jupitera, ovaj mjesec vam mnogo toga nudi u izboru partnera pa zato ne propustite ove divne utjecaje, budite spremni za izlazak i provod. Bolji odnosi u dugim vezama, a moguć je i početak zajedničkog života.

 

Zdravlje: Prati vas dobro zdravlje. Krajem mjeseca biste mogli imati problema s pojačanim apetitom.

 

Strijelac

Posao: Travanj/april je izuzetno povoljan za početak privatnog posla. Svi privatnici mogu očekivati poboljšanje poslovanja, dok se ostalima sredinom mjeseca osmjehuje sreća. Neočekivan preokret i mogućnosti promjena, na vaš način. Nikako vam se ne preporučuje da tapkate na jednom mjestu i čekate da se nešto samo dogodi. Češći priljevi novca.

 

Ljubav: Travanj/april vam najavljuje burne ljubavne odnose. Neočekivana poznanstva i nagli ulasci u vezu. Sve se događa spontano, brzo, s velikim oduševljenjem. Vi ste ti koji birate, a ovaj put točno znate što želite ili u momentu to prepoznajete. Uspješne, popularne, neobične osobe pa i zauzete će se smjenjivati u vašem okruženju. Bit će vrlo razigrano. Djelujete kao magnet na suprotni pol. Kroz ovakva događanja, mnogi će uspjeti otpustiti staru ljubav i s puno optimizma krenuti u potragu za nečim novim. Bit ćete na velikom testu, kada sretnete staru ljubav. Dobar je period za pomirenja i to već od početka mjeseca. U vezama ili braku, ljubomora bi mogla vidno pogoršati odnose.

 

Zdravlje: Travanj/april vam može donijeti alergije i prehladu. Ako vas ovakve reakcije zaobiđu, dobro ćete se osjećati.

 

Jarac

Posao: Izbjegavajte sve kontakte gdje osjećate bilo koji vid sputavanja ili vam se nude poslovi na kojima ste već radili, a donijeli su vam samo razočaranje. Sada imate priliku ispraviti neku nepravdu koja vam je načinjena na radnom mjestu. Poučeni prethodnim iskustvom, sigurno nećete dozvoliti da ponovite staru grešku. Budite svoji i ovo će biti mjesec uspjeha.

 

Ljubav: Tijekom travnja/aprila moglo bi doći do velikih zajedničkih planova o ulasku u brak, dok bračni partneri mogu lakše savladati probleme koji su ih zadesili. Dajte prednost svom partneru, neka on organizira bitna događanja. Za vas bi se to ispostavilo kao mudar potez, a sa sebe bi skinuli veliku odgovornost. Početkom mjeseca su aktualne ljubavi s osobama s kojima radite ili surađujete. Slobodni pripadnici ovog sazviježđa su uglavnom usmjereni ka romantičnim ljubavnim pričama. Lakše ćete se uklopiti s mlađim ili mladolikim osobama, koje su otvorene i uvijek spremne za razgovor, lako prihvaćaju vaše prijedloge. Ukoliko ste već duži period razdvojeni od voljene osobe, a u vezi ste bili duže od godinu dana, sami nešto poduzmite, nađite načina da dođe do susreta. Lako bi moglo doći do pomirenja u drugom dijelu travnja/aprila. Pred sam kraj mjeseca, jedan Bik bi vas mogao usrećiti.

 

Zdravlje: Mogući su problemi s tlakom. Obratite pažnju na prehranu.

 

Vodenjak

Posao: Travanj/april vam donosi lakše funkcioniranje, na poslovnom, financijskom i ljubavnom planu. Preko bliskih i dragih osoba, lako bi mogli pokrenuti nešto interesantno za vas, na poslovnom planu. Samo ne pretjerujte u očekivanjima. Sve ono čemu se posvetite donijet će vam novac. Prisutni su i dobitci preko voljenih i dragih osoba.

 

Ljubav: Početak travnja/aprila više ukazuje na tajne simpatije i tajne ljubavi. Poznanstva koja krenu kroz prijateljski odnos, viđanje u istom društvu, postepeno prelaze u romantičnu priču krajem travnja/aprila. Ako već uđete u vezu s nekim tko vam je već dugo prijatelj, krajem mjeseca će se vaša veza objelodaniti. Sva moguća iznenađenja vas očekuju sredinom mjeseca. Tada ni vama neće biti jasno, što vas je privuklo kod novog partnera, da ste bez razmišljanja prihvatili ovu vezu. To je tip osobe za koju ste uvijek mislili da nipošto nije za vas. Između 20. i 25., ne donosite bitne odluke u vezi.

 

Zdravlje: Dobro zdravlje i raspoloženje. Moguć je pojačan apetit. Ne pokušavajte rigorozne dijete.

 

Ribe

Posao: Novac je taj koji će vas usmjeravati tijekom travnja/aprila. Ideje do kojih ste već došli u prethodnom periodu, sada bi trebali realizirati. Pored ideja, suradnja s bliskim prijateljima bi vam donijela veliko osvježenje u radu, a mogli bi brže doći do veće zarade. Suradnju prihvatite samo od osoba koje su se već dokazale kao uspješne, odgovorne i uporne.

 

Ljubav: Jupiter vas i dalje podržava u vašem astrološkom polju ljubavi. Već pred kraj prvog tjedna travnja/aprila, Jupiteru se pridružuje Venera, koja ulazi u vaše sazviježđe. Travanj/april ćete i te kako pamtiti po prelijepim emotivnim ostvarenjima. Vrijeme je povoljno za ulazak u zajednički život, poboljšanje odnosa u dugim vezama i braku, kao i za nove veze. Sreća vas prati na ljubavnom planu. Ljubav svog života možete upoznati na mjestu gdje to niste ni pomišljali da može doći. Sami jasno prepoznajete osobine partnera koje vas inspiriraju i privlače.

 

Zdravlje: Provjerite oči.

atma.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.