Hit za kosu s mnoštvom pozitivnih recenzija: "Ovo je izvrstan proizvod... Zbog njega kosa izgleda puno bolje"

 

njega-kose_maska-za-kosu_Olaplex-No.3-Hair-Perfector_Olaplex

Maska Olaplex No. 3 Hair Perfector hit je na Amazonu, gdje se nalazi među najpopularnijim i najprodavanijim beauty proizvodima, piše Diva.

 

Krajem prošle godine, jedan od najprodavanijih proizvoda bila je Olaplexova maska za kosu, kada su je na popis najprodavanijih uvrstili Asos, Cult Beauty i Feel Unique. Osim na ovim web shopovima, maska Olaplex No. 3 Hair Perfector hit je i na Amazonu, gdje se nalazi među najpopularnijim i najprodavanijim beauty proizvodima.

 

O ovoj hit maski za kosu pisao je i WhoWhatWear koji kaže kako je maska u posljednjih nekoliko godina ostavila genijalne dojmove na ljubitelje preparata za kosu, a uspjeh ove maske dugo je bio fascinantan jer je jedno vrijeme bila isključivo dostupna online putem, a tek se ponegdje mogla kupiti u fizičkoj trgovini. U međuvremenu, maska za kosu Olaplex No. 3 Hair Perfector kod nas je dostupna u dm-u.

njega-kose_maska-za-kosu_Olaplex-No.3-Hair-Perfector_Olaplex

Za pojam "olaplex" zasiguno ste čuli i ranije, s obzirom na to da je riječ o jednom od salonskih tretmana koji se koristi za jačanje i oporavak obojane kose koji je čini zdravijom i jačom. Pogodan je za sve tipove kose, a Olaplexovi proizvodi mogu se koristiti i u kućnoj radinosti. Asortiman se sastoji od osam proizvoda, označenih brojevima od 0 do 7. Proizvodi br. 1 i br. 2 dostupni su samo u salonima, dok se ostatak proizvoda može kupiti i za kućnu upotrebu.

 

Ipak, jedan se proizvod u asortimanu posebno ističe, a to je upravo gore spomenuta maska koja svoju popularnost može zahvaliti odličnim rezultatima. Također, krug obožavateljica ove maske za kosu jako je širok, od Rosie Huntington-Whiteley, Kim Kardashian, preko Jennifer Lopez pa do Gwyneth Paltrow.

 

Olaplexova maska koristi se jednom do dvaput tjedno, a rezultat je glatka i njegovana kosa. Najprikladniji je za osobe sa suhom, grubom i oštećenom kosom, no mogu ga koristiti baš svi, bez obzira na stanje kose.

 

- I kći i ja koristimo ovaj proizvod, stvarno ga volimo. Ona često boji svoju kosu u milijun različith boja, a zbog ovog proizvoda kosa joj izgleda puno bolje - napisala je zadovoljna korisnica na Amazonu, a druga je dodala da je proizvod čaroban.

 

- Ovo je izvrstan proizvod i super funkcionira na "tretiranoj" kosi - piše u jednom od komentara.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...