Čoko-suncokreti: Za dramatičan “touch” vašeg vrta!

 

CVIJEĆE_SADNJA-VRTA_SUNCOKRET_TAMNI-SUNCOKRETI_UREĐENJE-VRTA

Vrijeme je godine kada svi polako skupljamo ideje kako urediti naš vrt, okućnicu ili balkon te što posaditi kako bi isti dobili na atraktivnosti. Ako niste vješti u uređenju vrta i nedostaje vam iskustva, birajte cvijeće koje će zasigurno uspjeti i ono koje podnosi više temperature poput karanfila, petunija i ljiljana.

 

Tražite li pak nešto što će se u svojim dramatičnim bojama isticati u moru vibrantnih nijansi i tako dati zanimljiv kontrast, imamo ideju za vas: Čokoladni suncokreti!

 

Poput tipičnog suncokreta, i ova varijanta tamne boje sadrži tipične dijelove cvijeta, poput tučka i latica. Što ističe ovaj suncokret od onog klasičnog jest da korijen latica započinje tamnom čokoladnom bojom koja se proteže skroz do centra latice a zatim prelazi u svjetliju burgundy boju na samom rubu.

 

Suncokret tamne čokoladne boje izazvao je pravo zanimanje ljubitelja biljaka koje uljepšavaju njihovu vrtnu oazu u kojoj provode vrijeme, bilo za opuštanje ili rješavanje stresa.

 

Sjeme ovog suncokreta možete naručiti na Amazonu po cijeni od približno 60 kuna i vrlo je brzo dobio visoku ocjenu za isporuku, cijenu i kvalitetu.

 

Očekivani rast stabljike suncokreta, jest 120-150 centimetara i sazrijevat će do cvjetova promjera od 10 do 15 cm što su prave karakteristike bogatog cvijeta upečatljivog izgleda. Važno je imati na umu da ih posadite na mjestu na kojem će zajamčeno dobiti mnogo sunca.

 

Kategorizirani su kao jednogodišnja cvjetnica koje cvjetaju tijekom ljeta i venu pri prvom mrazu.

Bez obzira na to koliko nam privlačno izgledali klasični suncokreti, ova čokoladna varijanta zasigurno će izazivati oduševljenje svih onih kojima ćete predstaviti svoj osvježen vrt!

elegant.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...