Predivan proljetni kaput Catherine Middleton s kojeg je teško skinuti pogled

 

Catherine_middleton-cambrige-vojvoda_od_cambridge-london-royal_family-royal-grat_britain-england-ireland-scotland

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjetili su školu "School 21" u Stratfordu, okrugu u istočnom dijelu Londona. Škola se ponovo otvara nakon stroge karantene koja je provedena u Velikoj Britaniji.

 

Vojvotkinja i vojvoda razgovarali su s profesorima o svim izazovima rada usred pandemije. Pritom su im čestitali na njihovom velikom trudu i snalažljivosti u ovim teškim okolnostima u kojima se nalazi cijeli svijet.

 

Catherine Middleton nije propustila priliku razgovarati i s malim učenicima koji su joj razdragano pokazivali svoje školsko igralište.

 

Vojvotkinja je za ovu prigodu odjenula jednostavnu kombinaciju koja je zahvaljujući jednom odjevnom komadu zapravo vrlo upečatljiva.

Naravno, u pitanju je njezin novi kaput. Uz klasične hlače brenda Jigsaw, pulover s potpisom brenda Boden i salonke od brušene kože, odabrala je predivan ružičasti kaput.

 

Radi se o modelu pod nazivom Runaway iz nove kolekcije brenda Max&Co., u potpunosti napravljenom od vune. Osim ružičaste varijante, kaput je dostupan u svijetloplavoj, svijetložutoj i tamnosivoj boji.

Kaput brenda Max&Co

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!