Ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji ožujak ikad... Čeka ih hrpa dobrih vijesti

 

horoskop-mjesečni_horoskop-astrologija-horoskopski_znakovi-ožujak

Proljeće je pred vratima i sa svakim novim sunčevim zrakama i cvrkutom ptica jedva čekamo da napokon postane toplije. Osobito se ova tri horoskopska znaka mogu tome radovati. Naime, doživjet će najbolji ožujak ikad. Čeka ih puno divnih iskustava, a možda i iznenađenje ili dva.


Vodenjak

Ožujak će biti osobito uzbudljiv za vodenjake. Naime, napokon će se uspjeti isključiti se i ne brinuti se non stop za sve. I upravo se s tom lakoćom sve odjednom događa samo od sebe, bilo na poslu ili u ljubavi - u ožujku sve teče glatko.


Bik

Ožujak, a zapravo i cijelo proljeće, bit će sjajni za bika. Jer nekako u posljednje vrijeme mu ništa nije išlo po planu. Bez obzira što je bik dotaknuo, sve je pošlo po zlu. Ali, to će se konačno promijeniti u ožujku. Znakovi upućuju na promjenu! Zahvaljujući planeti Veneri, koja je trenutno prilično povoljna, stvari opet idu jako dobro, osobito što se tiče ljubavi. Krize u vezi su gotove, a samci će susresti svoju veliku ljubav.


Jarac

Jarac se ovog ožujka doista opušta. Ovaj horoskopski znak konačno odustaje od svog posla i vraća ga natrag u nižu brzinu. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je prilično iscrpljujuće i jarac jedva da ima vremena za svoj privatni život. Ali, u proljeće se konačno želi više posvetiti sebi. I upravo se to sada događa. Uz to, šanse za ljubav u ožujku prilično su velike. Ovaj će mjesec biti doista uzbudljiv za samce. Leptirići u trbuhu su neizbježni!
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...