Nedugo nakon intervjua dosad neviđena fotka Meghan i Harryja osvanula na Instagramu

 

Meghan_Markle-Harryja-kraljevska-obitelj-porodica

Samo nekoliko sati nakon emitiranja intervjua na društvenim mrežama pojavila se fotografija Meghan Markle i Harryja u obiteljskom okruženju.


Fotograf Misan Harriman, blizak prijatelj para, objavio je dosad neviđenu fotografiju iz njihovog vrta. Crno-bijela fotografija prikazuje Harryja kako s leđa grli Meghan dok ona u naručju drži njihovog sina Archieja. Inače, Harriman je snimio i fotografiju kojom je Meghan objavila da je ponovno trudna.

 

"Kakva predivna vijest na Međunarodni dan žena. Čestitam vam, prijatelji i Harry, dobrodošao u klub očeva djevojčica", napisao je fotograf u opisu emotivnog prizora koji sad mnogi dijele društvenim mrežama.


Podsjećamo, par je u intervjuu s Oprah Winfrey otkrio da očekuju djevojčicu koja bi na svijet trebala stići ovog ljeta.


Prvi veliki intervju od napuštanja kraljevskih dužnosti

Nedjeljni intervju bio je prvi veliki intervju para otkad su se preselili iz Britanije i napustili kraljevske dužnosti. Meghan je priznala da se tijekom trudnoće suočila sa suicidalnim mislima, a Harry je rekao da ga je iznevjerio njegov otac, princ Charles.


Progovorili su i o navodnom rasizmu u palači. Meghan je rekla da su se neki ljudi u kraljevskoj obitelji brinuli "koliko će tamna Archiejeva koža biti kad se rodi".


CBS je objavio da je intervju privukao najveću publiku za neki zabavni specijal još od televizijskog prijenosa dodjele Oscara u veljači 2020. godine. Intervju Meghan i Harryja pratilo je oko 17.1 milijun ljudi. To je ujedno bio i najgledaniji događaj u nedjelju u udarnom terminu u više od godinu dana koji nije Super Bowl, naveo je CBS.


Buckinghamska palača još nije komentirala intervju koji je sljedeće jutro bio glavna tema rasprava na društvenim mrežama, u jutarnjim televizijskim emisijama i na novinskim naslovnicama u Britaniji i inozemstvu.


Hešteg #HarryiMeghankodOprah bio je u top pet trendova u svijetu na Twitteru za vrijeme i nakon emitiranja intervjua. Objavljeno je i 11.200 tvitova s heštegom #ukinutimonarhiju.

index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...