KIM KARDASHIAN: Plant-based prehrana tijelu čini dobro

 Reality televizijska zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian West želi da njezinih 205 miliona sljedbenika na Instagramu zna da uživa u svom biljnom načinu života

Reality-televizijska-zvijezda-poduzetnica-Kim-Kardashian-West-instagram-zdrava-ishrana-mršavljenje-budi-fit

Reality televizijska zvijezda Kim Kardashian West zaista uživa u biljnom načinu života i podijelila je svoje fotografije u crop topu i cargo hlačama sa svojih 205 miliona obožavatelja na Instagramu kako bi to dokazala. “Plant-based ishrana čini dobro tijelu”, napisala je Kim ispod svoje fotografije, izazvavši hiljade pozitivnih odgovora.

Kako je Kim Kardashian započela svoj put biljne prehrane


2019. godine Kardashian West počela je prelaziti na biljnu prehranu. “Jedem sve biljno kad sam kod kuće”, rekla joj je Kardashian West miliona Instagram sljedbenika. Ubrzo nakon toga, zvijezda je ponudila obožavateljima da zavire u njezinu ogromnu kuhinju, smočnicu i hladnjak, pokazujući raznoliko voće i povrće, redove biljnog mlijeka i cijeli zamrzivač pun kobasica Beyond (kobasica od nemesnih alternativa).


U januaru 2021. godine, Kardashian West po drugi se put okrenula biljnom načinu ishrane i povela sestru Khloé Kardashian sa sobom na ono što je nazvala “Sister Boot Camp”. “Biljna ishrana i dva treninga dnevno po 30 dana kako bismo ove godine uredili um i tijelo”, podijelila je Kardashian u Instagram priči. Nakon što su čuli ovu vijest, Beyond Meat poslao je Kardashian West razne veganske pljeskavice, polpete, burgere i kobasice. “Neko je čuo da sam na biljnoj ishrani”, napisala je Kardashian West ispod fotografije poklona.


Iako se Kardashian West planirala držati ishrane na biljnoj bazi samo za mjesec januar, čini se da će prehrana bez životinja biti dio njenog jelovnika i u februaru a možda i dulje.

soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...