Voljeti znači cijeniti svaki dodir i poljubac, kao da je prvi i posljednji: Velike lekcije zaljubljenih duša

 

poruka-dana-ljubav-poštovanje

Kada jednom sretnete osobu koja vas je u stanju voljeti i više nego što mislite da zaslužujete nemojte prokockati priliku. Postoje veze koje su poput zatvora, drže nas zatvorene, dok druge imaju krila i vode nas daleko, pomažu nam da rastemo.


Ljubav bez granica je velika, besplatna, poštovana i optimistična. Da biste voljeli nekoga bez granica, takođe je potrebno voljeti sebe. Samo na taj način mogu se uspostaviti zdravi odnosi. Voljeti znači pokloniti sebe jednoj osobi. Voljeti znači biti joj odan.


Voljeti znači graditi sa njom budućnost, prijateljstvo, ljubav - sve najljepše emocije u jednoj zajednici. Kada jednom sretnete osobu koja vas je u stanju voljeti i više nego što mislite da zaslužujete uzvratite ljubav i započnite jedno novo poglavlje svoga života.


Kada nekog istinski voliš, nemoj nikada dopustiti da se u to upletu prošla iskustva. Čak i ako ste prošli kroz sami pakao prije, sada voli kao da ti je prvi put jer ta osoba to zaslužuje. Svaka osoba koju ćeš istinski voljeti je posebna individua i ne može se uspoređivati s drugima.


Kada upoznaš osobu s kojom ćeš provesti cijeli život osjetićeš to u svom srcu, možda ne baš odmah, ali s vremenom duše će shvatiti da im je zajedno najljepše i da ne žele da se udalje. Bol jedne osjeća i druga, a u sreći se obje raduju. Voljeti znači cijeniti svaki dodir i poljubac kao da je prvi i posljednji.
pult24.info

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...